fbpx

Test Event 2023: Παραμένουν επικεφαλής Μαζελά και Νολό

Test Event 2023: Παραμένουν επικεφαλής Μαζελά και Νολό

Η δράση συνεχίζεται στα γαλλικά νερά της Μασσαλίας με τους ντόπιους Μαζελά και Νολό να παραμένουν πρώτοι στη Formula Kite.

 Μπροστά στο κοινό της χώρας τους Αξέλ Μαζελά και Λοριάν Νολό παραμένουν επικεφαλής σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα στο Ολυμπιακό Test Event σε μία ημέρα που περιλάμβανε το μαραθώνιο αγώνα. Με διπλάσιους βαθμούς να απονέμονται η Ισραηλινή Σάρον Κάντορ πήρε το προβάδισμα από νωρίς και ολοκλήρωσε την ημέρα στη δεύτερη θέση.

,Με 5 αγώνες για την κάθε κατηγορία, οι δύο νίκες ήταν αρκετές για τη Νολό να παραμείνει στην πρώτη θέση μπροστά από τη Βρετανίδα Έλι Άλντριτζ. Πίσω τους ακολουθούν η παγκόσμια πρωταθλήτρια, η Αμερικανίδα Ντανιέλα Μόροζ και η Κινέζα Τζινγκούγιε Τσεν.

 Στη Formula Kite των ανδρών ο Μαζελά πήρε τη νίκη στον 15ο αγώνα που σήμαινε ότι δεν χρειαζόταν να πάρει μέρος στον τελευταίο χρονικά. Μαζί του στον τελικό θα είναι ο Βρετανός Κόνορ Μπέινμπριζ, ο οποίος κρατήθηκε μπροστά από τον 16χρονο Μαξιμίλιαν Μέντερ με τον αθλητή από την Σιγκαπούρη να παίρνει τέσσερις νίκες και είναι τρίτος, μπροστά από τον Ιταλό Λορέντσο Μποσκέτι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Κάιτ Σερφ