fbpx

Παγκόσμιο Formula Kite, 4η μέρα: Στην 40η θέση ο Μαραμενίδης, 88ος ο Λιβάς (vid)

Παγκόσμιο Formula Kite, 4η μέρα: Στην 40η θέση ο Μαραμενίδης, 88ος ο Λιβάς (vid)

Ο άνεμος έφτασε έγκαιρα για τις τελικές ρεγκάτα στο Κάλιαρι της Σαρδηνίας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite με ένταση από 15 έως 22 κόμβους επιτρέποντας τη διεξαγωγή τεσσάρων αγώνων. Η Αμερικανίδα Ντανιέλα Μόροζ ήταν και πάλι εντυπωσιακή τερματίζοντας πρώτη και στις τέσσερις κούρσες αν και ακυρώθηκε σε μία εξαιτίας πρόωρης εκκίνησης. Η μοναδική που δείχνει ότι μπορεί να την ακολουθήσει είναι η Γαλλίδα Λοριάν Νολό που βρίσκεται σε απόσταση δύο βαθμών. Στην τρίτη θέση παραμένει η Γαλλίδα Πεμά Νιούλαντ.

Στους άνδρες, ο Σλοβένος Τόνι Βόντισεκ διατήρησε στην κατοχή του την πρώτη θέση με τον Μαξιμίλιαν Μέντερ από την Σιγκαπούρη να αναδεικνύεται καλύτερος στην ημέρα και να ανεβαίνει στη δεύτερη θέση και σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή. Στην τρίτη θέση και σε απόσταση εννέα βαθμών από τον Βόντισεκ βρίσκεται ο Γάλλος Αξέλ Μαζελά.

Από ελληνικής πλευράς ο Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης είναι στην 15η θέση του αργυρού στόλου (40ος γενικής) και ο Βασίλης Λιβάς στην 33η θέση του χάλκινου στόλου (88ος γενικής).

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κάιτ Σερφ