fbpx

Παγκόσμιο Formula Kite: Χωρίς δράση η δεύτερη ημέρα (vid)

Παγκόσμιο Formula Kite: Χωρίς δράση η δεύτερη ημέρα (vid)

Κεραυνοί, βροχή και έλλειψη ανέμου, αυτά τα ήταν τα στοιχεία της φύσης στο Κάλιαρι της Ιταλίας που είχαν ως αποτέλεσμα να μην διεξαχθεί αγώνας τη δεύτερη ημέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula Kite.

Η κατάταξη έμεινε αμετάβλητη ωστόσο η ημέρα ήταν χρήσιμη για τους προπονητές οι οποίοι προσπαθούν με την εμπειρία τους να βοηθήσουν τους αθλητές σε μία κατηγορία που έχει παρουσία στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων.

 Μεταξύ των πολλών ειδικών που εργάζονται στην ακτή ή στα προπονητικά σκάφη ξεχωρίζουν ο Βρετανός Στίβι Μόρισον, πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στα 49er, ο Νεοζηλανδός Ρόμπι Νέισμιθ, κάτοχος του America’s Cup, ο Αμερικανός Τζον Μπέρταρντ, κάτοχος αργυρού Ολυμπιακού μεταλλίου στα Finn, ο συμπατριώτης του, Τσάρλι ΜακΚί, με αργυρό Ολυμπιακό μετάλλιο σε 470 και 49er.

 Παρόντες είναι επίσης ο Ισπανός Ίκερ Μαρτίνεθ, κάτοχος του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στα 49er και παγκόσμιος πρωταθλητής όπως επίσης και νικητής του Volvo Ocean Race. Εκεί είναι και ο Βρετανός Γκλάνφιλντ με δύο αργυρά Ολυμπιακά μετάλλια στα 470 και ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης στα Finn, ο Αμερικανός Κάλεμπ Πέιν.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κάιτ Σερφ