fbpx

1ο Open Πανελλήνιο (1η Ημέρα): Πρωτοπόρος στις τρεις πρώτες ιστιοδρομίες ο Αργυριάδης στο Kitefoil (vids)

1ο Open Πανελλήνιο (1η Ημέρα): Πρωτοπόρος στις τρεις πρώτες ιστιοδρομίες ο Αργυριάδης στο Kitefoil (vids)

O Κωνσταντίνος Αργυριάδης (Α.Ι.Ο Ρίου “Ιάσων”) ήταν ο πρωταγωνιστής των πρώτων τριών ιστιοδρομιών (από τις 12 που θα γίνουν συνολικά) στο Kitefoil του 1ο Πανελληνίου Πρωταθλήματος Formula Kite, Kitefoil & TT:R, το οποίο πραγματοποιείται στο Δρέπανο Αχαΐας και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου.

Τη διοργάνωση του συγκεκριμένου πρωταθλήματος έχει αναλάβει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλός Πατρών και το αθλητικό σωματείο Cape Drepano, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ).

Στο αγωνιστικό μέρος ο Αργυριάδης είχε τρεις πρωτιές στις ισάριθμες ιστιοδρομίες, γεγονός που τον φέρνει στην 1η θέση με 3 βαθμούς ποινής (1-1-1), μπροστά από τον Πέτρο Κονταρίνη (Αθηναϊκός Ναυτικός Όμιλος), ο οποίος βρίσκεται στην 2η θέση με 6 βαθμούς (2-2-2). Την 3άδα των πρωτοπόρων κλείνει ο Κωνσταντίνος Δανιηλίδης (Α.Ι.Ο Ρίου “Ιάσων”) με 9 βαθμούς (3-3-3).

YouTube video

Από εκεί και πέρα ακολουθεί ο Παναγιώτης Αργυριάδης (Α.Ι.Ο Ρίου “Ιάσων”) με 12 βαθμούς (4-4-4) που πλασαρίστηκε στην 4η θέση και στις τρεις ιστιοδρομίες έχοντας τέσσερις βαθμούς ποινής, ενώ στην 5η θέση βρίσκεται η Ελένη Ανδριανοπούλου (Α.Ι.Ο Ρίου “Ιάσων”) με 16 βαθμούς (5-5-6) η οποία έδωσε μεγάλη μάχη απέναντι στην Αιμιλία Κωστή (ΝΑΟ Κέκροψ), που τελειώσε την 1η ημέρα των αγώνων με 17 βαθμούς (6-6-5).

Την κατάταξη συμπληρώνουν οι Βικτωρία Κανελλοπούλου (Α.Ι.Ο Ρίου “Ιάσων”), Γιώργος Μπουσούλας (ΝΟ Αίγινας) και Ευριπίδης Κουντουράκης (ΝΟ Θεσσαλονίκης), που έχουν από 30 βαθμούς (10-10-10), καθώς δεν κατάφεραν να τερματίσουν σε καμία από τις τρεις κούρσες.

YouTube video

Αποτελέσματα -Kitefoil (3 ιστιοδρομίες)

1. Αργυριάδης Κωνσταντίνος (Α.Ι.Ο Ρίου “Ιάσων”): 3 βαθμοί ποινής
2. Κονταρίνης Πέτρος (Αθηναϊκός Ναυτικός Όμιλος): 6
3. Δανιηλίδης Κωνσταντίνος (Α.Ι.Ο Ρίου “Ιάσων”): 9
4. Αργυριάδης Παναγιώτης (Α.Ι.Ο Ρίου “Ιάσων”): 12
5. Ανδριανοπούλου Ελένη (Α.Ι.Ο Ρίου “Ιάσων”): 16
6. Κωστή Αιμιλία (ΝΑΟ Κέκροψ): 17
7. Κανελλοπούλου Βικτωρία (Α.Ι.Ο Ρίου “Ιάσων”): 30
8. Μπουσούλας Γεώργιος (ΝΟ Αίγινας): 30
9. Κουντουράκης Ευριπίδης (ΝΟ Θεσσαλονίκης): 30

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κάιτ Σερφ