fbpx

Παγκόσμιο ILCA 6 Youth: Με εννέα Έλληνες στην Αργεντινή

Παγκόσμιο ILCA 6 Youth: Με εννέα Έλληνες στην Αργεντινή

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας ILCA 6 Youth στην Αργεντινή 12 -19 Ιανουαρίου, θα συμμετάσχουν πέντε αθλητές της Εθνικής Ομάδας νέων ανδρών και τέσσερις της εθνικής νέων γυναικών.

Οι Διονύσης Καλπογιαννάκης, Ιωάννης Κατσούλης, Αλέξανδρος Κυφίδης, Αδαμάντιος Πετριανός και Νικόλαος Νεκτάριος Προκοπίου θα αγωνιστούν μεταξύ 103 αθλητών από 23 χώρες.

Στις Νέες Γυναίκες θα συμμετάσχουν οι αθλήτριες της Εθνικής ομάδας Κλεοπάτρα Αναστασίου, Ερμιόνη Γκίκα, Αργυρώ Κουραβέλου και Τατιανή Μπουγιατιώτη επί συνόλου 31 αθλητριών από 13 χώρες.

Περιφερειακό πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας όπτιμιστ

Στο  Μεσολόγγι διεξάγεται ο πρώτος εσωτερικός αγώνας του 2024  στο πλαίσιο των Περιφερειακών πρωταθλημάτων. Ο λόγος για το πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων στις κατηγορίες Οπτιμιστ και ILCA 4  που φιλοξενεί ο Ν.Ο. Μεσολογγίου από 5 μέχρι 8 Ιανουαρίου.

Στο Περιφερειακό πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος τα σωματεία Ν.Α.Ο. Κέρκυρας, Α. Ο. Ιθάκης «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», Ι.Ο. Κέρκυρας, Ν.Ο. Κεφαλλονιάς & Ιθάκης, Ν.Ο. Λευκάδας, Ι.Ο. Ιωαννίνων, Ν.Ο. Βόνιτσας, Ν.Ο. Βορείου Ιονίου, Ν.Ι.Ο. Πρέβεζας, Ν.Ο. Μεσολογγίου & Ν.Α.Ο. Παξών.

Πριν τον αγώνα, η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία διοργάνωσε προπονητικό καμπ σε αυτές τις δύο κατηγορίες. Δίδαξαν ο Ολυμπιονίκης Τάσος Μπουντούρης, ο ομοσπονδιακός προπονητής Α΄ κατηγορίας και καθηγητής της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο μάθημα της ιστιοπλοΐας Νίκος Μάλλης και ο επίσης ομοσπονδιακός προπονητής Α΄ κατηγορίας Θοδωρής Καλογερής.

Πηγή : ΕΙΟ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Εθνικές Ομάδες