fbpx

Με 45 αθλητές το 2nd Athens International Optimist Clinic στον ΝΟ Αμφιθέας (pics)

Με 45 αθλητές το 2nd Athens International Optimist Clinic στον ΝΟ Αμφιθέας (pics)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του ΝΟ Αμφιθέας, το 2ο διεθνές Clinic ️κατηγορίας όπτιμιστ με την ονομασία 2nd Athens International Optimist Clinic.

Στο τετραήμερο ιστιοπλοϊκό καμπ μετείχαν 45 αθλητές από τους ομίλους Βουλιαγμένης, Παλαιού Φαλήρου, Θεσσαλονίκης, Γλυφάδας, Ραφήνας, Σαντορίνης, Φίλων Θαλάσσης, Σύρου , Μάτι Αττικής , Αλεποχωρίου , Ωρωπού , Αμφιθέας , αλλά και μέλη των εθνικών ομάδων Ιταλίας, Ουκρανίας, Φινλανδίας  και Ελλάδας.

Τα σκάφη «έγραψαν»2️2 ώρες στη θάλασσα με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς, ανέμου και κύματος. Κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης υπήρξαν δυο συγκινητικές στιγμές , με την αθλήτρια της Ουκρανίας Olha Lubianska να κατακτά την 1η θέση στην ειδική βαθμολογία και να χαρίζει με τη σειρά της το έπαθλο ( 1 καινούργιο πανί) στον 1ο αθλητή από την Ελλάδα ?? Ελένη Γαλαζούλα (Ν.Ο.Π.Φ) , αλλά και την μικρότερη αθλήτρια της διοργάνωσης Στεφάνου Αθηνά ( ΑΝΟΓ) να κατακτά την 3η θέση ?στην κατηγορία U11 και να δακρύζει από χαρά στο βάθρο.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κο Santiago Lopez (headcoach) τον κο Claudio Demartis CD Sails τον κο Δρούγκα Γιώργο One Design Specialists αλλά και τους προπονητές μας Panick Sailing Academy για την εξαίρετη διοργάνωση» αναφέρει ανακοίνωση του ΝΟ Αμφιθέας. Στην τελετή λήξης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κος Ιωάννης Φωστηρόπουλος και η πρόεδρος της Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία , κα Νίκη Αναστασίου.

ΠΗΓΗ: ΝΟ Αμφιθέας

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ελλάδα