fbpx

Ευρωπαϊκό FAREAST 28R: Η 4η ημέρα δράσης στην Κύπρο (video)

Ευρωπαϊκό FAREAST 28R: Η 4η ημέρα δράσης στην Κύπρο (video)

Η τέταρτη μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας FAREAST 28R στη Λεμεσό παρουσίασε δύσκολες καιρικές συνθήκες από την αρχή.

Από το πρωί έγινε εμφανές ότι δεν θα υπήρχε ικανοποιητικός άνεμος για να διενεργηθούν ιστιοδρομίες. Μετά από μια σύντομη αναβολή, εμφανίστηκε ένα παράθυρο ευκαιρίας και πραγματοποιήθηκε ένας αγώνας με ανέμους 4-6 κόμβων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η ένταση του ανέμου αυξήθηκε, προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο πολυπλοκότητας. Στον μοναδικό αγώνα που ολοκληρώθηκε, το Bravo του Σεργκέι Κόστεβιτς τερμάτισε πρώτο, ακολουθούμενο από το Happy Yachting του Παρ Σβάρντσον, με τον Γιόνας Σνένσον και το Drake να παίρνει την τρίτη θέση.

Ωστόσο, οι δύσκολες συνθήκες οδήγησαν στην ακύρωση του δεύτερου αγώνα. Αυτή η απόφαση επηρεάστηκε κυρίως από τους περιορισμούς που έθετε το πλησιέστερο χρονικό όριο, που υπαγορεύτηκε από την επικείμενη δύση του ηλίου. Επιπλέον, υπήρξε μια αξιοσημείωτη μείωση της έντασης του ανέμου, περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο τη δυνατότητα συνέχισης του αγώνα.

Καθώς ολοκληρώθηκε η τέταρτη μέρα όλα δείχνουν ότι θα κριθούν την τελευταία μέρα αυτού του ιστορικού πρωταθλήματος.

Αποτελέσματα μετά από 10 αγώνες:

Παρ Σβάρντσον (Σουηδία)            10.0
Ρίζκοφ Νικολάι (Ρουμανία)        19.0
Γιόνας Σβένσον (Σουηδία)        25.0       
Σεργκέι Κόστεβιτς (Κύπρος)      26.0
Μαξίμ Γκριστσόφ (Κύπρος)  35.0
Γιάκομπ Ένιγκι (Αυστρία)                 43.0

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα