fbpx

SSL47 Gold Cup: Η 3η ημέρα για το γύρο των 16 (video)

SSL47 Gold Cup: Η 3η ημέρα για το γύρο των 16 (video)

Τρίτη και προτελευταία ημέρα για το γύρο των 16 στο…Μουντιάλ της ιστιοπλοϊας, το SSL 47 Gold Cup στη Γκραν Κανάρια της Ισπανίας.

Οι τρίτοι αγώνες δεν κρίνουν την πρόκριση για τα προημιτελικά καθώς οι τέταρτοι και τελευταίοι δίνουν διπλάσιους βαθμούς. Σταθερές οι συνθήκες με ανέμους μεταξύ 10 και 13 κόμβων.

Στον πρώτο στόλο οι ΗΠΑ πήραν την πρώτη τους νίκη. Με το αποτέλεσμα αυτό έκαναν δική τους τη δεύτερη θέση στην ισοβαθμία με την Ουγγαρία. Στην κορυφή η Αργεντινή, στην 4η και τελευταία η Μαλαισία.

Στο δεύτερο στόλο η Λιθουανία έκανε το 3 στα 3. Πλέον έχει διαφορά 5 βαθμών από τη Βραζιλία που επικρατεί στην ισοβαθμία με την Ταϊτη. Στην 4η και τελευταία θέση η Πολωνία.

Στον τρίτο στόλο η Χιλή σημείωσε την πρώτη της νίκη και με αυτό το αποτέλεσμα πλησίασε στον ένα βαθμό την κορυφή. Μία κορυφή που βλέπει την Ελβετία να υπερτερεί στην ισοβαθμία με τη Νότια Αφρική ενώ στην 4η και τελευταία θέση η Νορβηγία.

Τέλος, στον τέταρτο στόλο η Σλοβενία πέτυχε την πρώτη της νίκη. Με το αποτέλεσμα αυτό πλησίασε στους τρεις βαθμούς την πρωτοπόρο Πορτογαλία. Στην 3η θέση η Σουηδία, Μεγάλη χαμένη η Γαλλία που πέρασε πρόωρα τη γραμμή της εκκίνησης και δεν πήρε βαθμό.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα