fbpx

Hellenic Match Racing Tour 2023: Προ των πυλών το Grand Finale (vid)

Hellenic Match Racing Tour 2023: Προ των πυλών το Grand Finale (vid)

Οκτώβρης 2023 και φτάσαμε αισίως στην τελευταία στροφή του φετινού Hellenic Match Racing Tour.

Τους φίλους της ιστιοπλοϊας περιμένει ένα άκρως εντυπωσιακό και ανταγωνιστικό αθλητικό τριήμερο που θα καθορίσει τον μεγάλο νικητή του φετινού τουρ. Οκτώ πληρώματα, τρεις ημέρες, ένα τρόπαιο – ποιος θα το κατακτήσει φέτος;
Το HMRT επιστρέφει για την 10η συνεχή χρονιά, ενισχύοντας τη φήμη του ως ένα από τα πιο διακεκριμένα και ανταγωνιστικά ιστιοπλοϊκά events στην Ελλάδα. Με ενδιαφέρουσα ιστορία και μακρά παράδοση στα ελληνικά ναυτικά νερά, το Tour βαίνει προς το τέλος του, με όλη την αγωνία να κορυφώνεται στον μεγάλο τελικό της Αθήνας, 6 με 8 Οκτωβρίου.

 Όπως κάθε φινάλε μιας μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης, έτσι και ο φετινός τελικός του Hellenic Match Racing Tour, υπόσχεται να είναι αμφίρροπος και γεμάτος εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες και τους θεατές που θα παρακολουθήσουν το γεγονός στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας. Όλες οι ομάδες έχουν το δικαίωμα στο όνειρο, αλλά μόνο μια θα κατακτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο και θα αναδειχθεί η κορυφαία της διοργάνωσης.

Tα 8 πληρώματα και οι skippers που έχουν προκριθεί για τον μεγάλο τελικό της Αθήνας:

Θεόδωρος Τσουλφάς – Tsoulfas Sailing Team

Γεωργιος Τσουλφάς – Wild horse

Δημήτρης Σοφίτσης – Black drop

Ιορδανης Μπουτζελίογλου – Eleven

Βασίλης Γουριώτης – Archers

Μάνος Χατζηγιάννης – Dockers

Ρωμύλος Πολιτοπουλος – NAVLOMENOI

Θανάσης Λαγιάς – Black Salt

Σε μια πολύ δύσκολη και απαιτητική χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα για τα πληρώματα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία ένα ακόμα tour που ταξίδεψε τις ομάδες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, με προορισμό τον Μεγάλο Τελικό της διοργάνωσης στο Μικρολίμανο.
Παράλληλα με τον αγωνιστικό χαρακτήρα της εκδήλωσης, οι διοργανωτές έχουν προγραμματίσει μια σειρά από εκδηλώσεις και εκπλήξεις που αποτελούν πρωτοπορία στον χώρο της ελληνικής ιστιοπλοΐας. Αυτές θα πλαισιώσουν το σπουδαίο γεγονός του τελικού του Hellenic Match Racing Tour.
Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος, για ακόμα μια χρονιά βάζει τα καλά του, έχοντας προετοιμάσει τους χώρους του για την εκδήλωση ώστε να υποδεχθεί τις ομάδες και τους εκλεκτούς προσκεκλημένους. Οι θεατές θα έχουν το προνόμιο να παρακολουθήσουν από κοντά τις ιστιοπλοϊκές μονομαχίες, με ζωντανή περιγραφή από έμπειρους ιστιοπλόους.

Την Κυριακή, η μεγάλη αγωνιστική ημέρα θα ολοκληρωθεί με έναν ενθουσιώδες πάρτι, υπό τους ρυθμούς του συγκροτήματος “48 Ώρες”. Οι χορηγοί και υποστηρικτές της διοργάνωσης έχουν αναλάβει να εξασφαλίσουν την απόλυτη επιτυχία της βραδιάς στους συμμετέχοντες μα και σε όσους παραβρεθούν στις εγκαταστάσεις του ομίλου το βράδυ της Κυριακής.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα