fbpx

Lusiadas Saude Porto Sailing: Σε Πόρτο και Γκάια η δράση (vid)

Lusiadas Saude Porto Sailing: Σε Πόρτο και Γκάια η δράση (vid)

Μία από τις σημαντικότερες ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις στην Πορτογαλία πραγματοποιήθηκε το περασμένο διήμερο.

 Ο λόγος για το Lusiadas Saude Porto Sailing με δύο ρεγκάτα, το Women on Water Portugal και την 13η έκδοση του Regata do Infante. Για 4η φορά στην σειρά πεδίο δράσης ήταν η μαρίνα του Ντόουρο που υποδέχθηκε περισσότερους από 400 ανθρώπους στις διάφορες δραστηριότητες.

Στην αποκλειστικά γυναικεία κατηγορία ο αγώνας έγινε στον ποταμό της περιοχής. Στα σκάφη J70 πήραν μέρος 7 πληρώματα με συνολικά 35 αθλήτριες για 23 αγώνες σε διάρκεια 2 ημερών με τις τέσσερις καλύτερες ομάδες να περνούν στον τελικό. Παρούσα ήταν η Σάρα Κάρμο και η Μαριάνα Λομπάτο με εμπειρία από Ολυμπιακούς Αγώνες. Η νίκη πήγε στην Team Cocomelon της Λομπάτο ενώ στη 2η θέση βρέθηκε το Girls on Fire της Μαργκαρίντα Αγκουιάρ με το SaltyBow της Κάρμο να ολοκληρώνει την τριάδα του βάθρου.

Στην παραδοσιακή ρεγκάτα του Ινφάντε, τη μεγαλύτερη για σκάφη cruising, πήραν μέρος 45 σκάφη με σχεδόν 300 αθλητές. Η νίκη στην κατηγορία ANR1 πήγε στο Le Petit Prince του Πέδρο Φερνάντες. Στην ANR2 ο τίτλος κατέληξε στο Ojo Piojo του Μανουέλ Λόπες ενώ το Yess του Ρουί Ραμάντα Μπάρος πήρε την πρωτιά στην ANR3.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα