fbpx

Παγκόσμιο J/24: Στην 5η θέση το Aurora

Παγκόσμιο J/24: Στην 5η θέση το Aurora

Μετά από 9 συνολικά ιστιοδρομίες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα J/24 που διοργανώνει ο Ναυτικός Ομιλος Θεσσαλονίκης στην 5η θέση προηγείται από ελληνικής πλευράς η ομάδα Aurora-Σπανόπουλος με κυβερνήτη τον Αντώνη Μανωλάκη του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου με 51 βαθμούς, καθώς στην 9η κούρσα πήραν εντυπωσιακά τη 2η θέση.

Στην όγδοη θέση είναι η Ελληνική Αστυνομία με Κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Τσαγκαρόπουλο για λογαριασμό του ΝΟΘ με 79 βαθμούς. Στην 11η θέσει είναι η Evniki του Δημήτριου Αλτσιάδη για τον ΙΟ Αγίου Νικολάου με 89 βαθμούς, 12η Jmania με τον Στέλιο Σωτηρίου (ΝΟΠΦ) με 103 βαθμούς και 13η η Anima με τον Μάνος Κοντάκης του ΙΟ Ηρακλείου με 110 βαθμούς.

Για ακόμα μια ημέρα η ομάδα Furio υπερείχε σημειώνοντας μια ακόμη πρωτιά και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 21β. Ακολουθεί η Ιρλανδική Headcase που κατάφερε να ανέβει στην δευτέρη θέση επίσης με μια πρωτιά στην 9η κούρσα (30β.), ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Ιταλική La Superba με 37β.

Με μια ιστιοδρομία να απομένει οι ομάδες θα τα παίξουν όλα για όλα για να ανέβουν στην κορυφή. Το προγραμματισμένο σήμα είναι στις 15:00 με την απονομή των επάθλων να ακολουθεί στις 20:00.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα