fbpx

Παγκόσμιο J/24: «Έπεσε» 6η η ΕΛΑΣ

Παγκόσμιο J/24: «Έπεσε» 6η η ΕΛΑΣ

Δεύτερη μέρα σήμερα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα J/24 που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης. Στην 6η θέση από την 3η υποχώρησε η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Ταγαρόπουλο για τον διοργανωτή Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, καθώς τις σημερινές δύο κούρσες τερμάτισε στην 9η και 23η θέση και έχει 25 β.π.

Πτώση 2 θέσεων και το σκάφος Aurora Spanopoulos του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου που έπεσε στην 8η θέση με κυβερνήτη τον Αντώνη Μανωλάκη και 33 βαθμούς ποινής ενώ στην 9η θέση ανέβηκε με Κυβερνήτη τον Μάνο Κοντάκη το Anima του ΙΟ Ηρακλείου με 40 βαθμούς ποινής και 4η θέση στην πέμπτη κούρσα.

Η ομάδα Furio για ακόμα μια μέρα βρίσκεται στην κορυφή μετά από μια ακόμα εξαιρετική μέρα με την Ιταλική La Superba να ακολουθεί στην δεύτερη θέση. Αλλαγή είχαμε στην τρίτη θέση με την Ιρλανδική Headcase να εξαιρεί πλέον την χθεσινή της άκυρη και να βρίσκεται τρίτη με 16 βαθμούς ποινής.

Μετά την ολοκλήρωση των Ιστιοδρομιών πραγματοποιήθηκε Gala στον υπαίθριο χώρο του νέου εστιατορίου του Ομίλου με τους αθλητές να δειπνούν όλοι μαζί. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, Άκης Τσαλίκης για να ευχαριστήσει την Ελληνική Κλάση J24 και τον Πρόεδρό της Χρήστο Κυφίδη που εμπιστεύτηκαν να πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη.Οι δυο τους κάλεσαν στην συνέχεια στο βήμα τον Keith Whittemore από το Corinthian Yacht Club του Seattle, διοργανωτή του ερχόμενου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2024. Ο πολύπειρος ιστιοπλόος – νικητής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2019 – αναφέρθηκε στην φιλοξενία της πόλης και του Ομίλου αλλά και στις εξαιρετικές καιρικές συνθήκες που έχουν αγκαλιάσει το Πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα