fbpx

Παγκόσμιο ILCA 4 youth: Αγκαλιά με το χρυσό η Γκίκα, 2η η Αναστασίου μια μέρα πριν τη λήξη

Παγκόσμιο ILCA 4 youth: Αγκαλιά με το χρυσό η Γκίκα, 2η η Αναστασίου μια μέρα πριν τη λήξη

Η Ερμιόνη Γκίκα είναι σταθερά πρώτη μία μέρα πριν το τέλος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ILCA 4 youth που διοργανώνει ο Nαυτικός Όμιλος Βόλου και Αργοναύτες.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε πρώτη στην τελευταία από τις τρεις σημερινές κούρσες της τελικής σειράς και μετράει 56 βαθμούς ποινής, με την Κλεοπάτρα Αναστασίου να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 75 βαθμούς ποινής και τρίτη την Ουκρανή Αλίνα Σαποβάλοβα με 82 βαθμούς ποινής.

Με τη διαφορά που έχει αποκτήσει στις αυριανές δύο κούρσες, η Γκίκα είναι εξαιρετικά απίθανο να βγει εκτός μεταλλίων. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρία-Ελένη Καλακώνα που είναι 5η με 160 βαθμούς ποινής, ενώ 8η είναι η Μαρία Μελανίτη με 149 βαθμούς και 9η η Τατιάνα Μπουγατιώτη με την ίδια βαθμολογία.

Στα αγόρια, ο Βασίλης Κουκούδης έχει το καλύτερο πλασάρισμα στην 9η θέση με 128 βαθμούς, καθώς στις τρεις τελευταίες κούρσες σήμερα τερμάτισε 9,11,18. Την επόμενη καλύτερη θέση έχει ο Νίκος Προκοπίου 13ος και 14ος ο Ερωτόκριτος Κομιανός, ενώ στην 22η θέση είναι ο Γιώργος Αθανασόπουλος οι αγώνες ολοκληρώνονται αύριο με δύο κούρσες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα