fbpx

Παγκόσμιο ILCA 4 youth: 1η η Γκίκα και 2η η Αναστασίου!

Παγκόσμιο ILCA 4 youth: 1η η Γκίκα και 2η η Αναστασίου!

Με εναλλαγή ανέμων και απαιτητικές συνθήκες από όλες τις πλευρές αγωνίστηκαν σήμερα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ILCA 4 youth στον Βόλο όπου είχαμε εναλλαγή στην κορυφή της γενικής στα κορίτσια.

Πέρασε πρώτη η Ερμιόνη Γκίκα η οποία σήμερα είχε δύο πρωτιές παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν και έχει συνολικά έχει 4 βαθμούς, ενώ η Κλεοπάτρα Αναστασίου είναι δεύτερη με δύο 5ες θέσεις και 9 βαθμούς ποινής στο σύνολο. Στην 7η θέση είναι η Μαρία-Χριστίνα Μελανίτη με 18 βαθμούς στην 9η η Μαρία-Ελένη Καλακώνα με 20 βαθμούς και ακολουθούν στην 25η θέση η Δανάη Μιχάλαινα με 43 βαθμούς, η Μιράντα Παπαδάκη στην 27η με 46 βαθμούς και στην 30η Τατιανή Μπουγατιώτη με 47 βαθμούς.

Στα αγόρια δεν τα πήγαν καλά σήμερα τα ελληνικά πανιά. Το καλύτερο πλασάρισμα έχει ο Βασίλης Κουκούδης στην 24η θέση με 24 βαθμούς ποινής και ακολουθεί 27ος σε Λεωνίδας Σέιχου με 26 βαθμούς ποινής, 31ος είναι ο Νικόλαος Ερωτόκριτος Κομιανός με 29 βαθμούς και 32ος ο Νικόλαος Νεκτάριος Προκοπίου με τους ίδιους βαθμούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα