fbpx

Παγκόσμιο ILCA 4: Με φουσκωτά των προπονητών εκκένωση της Ν. Αγχιάλου! (pic)

Παγκόσμιο ILCA 4: Με φουσκωτά των προπονητών εκκένωση της Ν. Αγχιάλου! (pic)

Με εναλλαγή ανέμων και απαιτητικές συνθήκες από όλες τις πλευρές αγωνίστηκαν σήμερα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ILCA 4 στον Βόλο Έλληνες και ξένοι αθλητές, όμως τα πραγματικά δύσκολα  ήρθαν μετά το τέλος των δύο σημερινών ιστιοδρομιών.

Οι διοργανωτές ζήτησαν από προπονητές όλων των ομάδων να μεταβούν με τα φουσκωτά τους στην Αγχίαλο και να μεταφέρουν κατοίκους από την περιοχή που απειλείται από τις πυρκαγιές της Μαγνησίας σε πιο ασφαλή σημεία στον Βόλο.

Όπως μας λέει ο προπονητής Χρήστος Χιονάς που βρίσκεται στους αγώνες, έγινε έκκληση προς τους κόουτς και περιγράφει: «Παρόλο που οι προπονητέ ήταν από τις 10 το πρωί στη θάλασσα με πολλές ώρες στο νερό και πολύ ήλιο και δύσκολες συνθήκες, μόλις τελείωσαν οι αγώνες μας κάλεσαν σε έκτακτο μίτινγκ ώστε να πάμε στην Αγχίαλο που είναι 10-15 ναυτικά μίλια μακριά από τον όμιλο και να βοηθήσουμε στην εκκένωση της περιοχής από την παραλία. Οι περισσότεροι Έλληνες και ξένοι προπονητές πήγαν και βοήθησαν».

Οι διοργανωτές από χθες είχαν φροντίσει ώστε να δοθούν στους πληγέντες από τις πυρκαγιές οι μερίδες φαγητού που δεν καταναλώθηκαν από αθλητές κατά την χθεσινή ημέρα το ίδιο συμβαίνει και σήμερα. Ο Βόλος και η ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού λόγω της πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει από το Βελεστίνο και έχει κατευθυνθεί μέχρι την Αγχίαλο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα