fbpx

Πανελλήνιο ILCA 4: Καλακώνα και Βουγιούκας προηγούνται μετά την πρεμιέρα (pics)

Πανελλήνιο ILCA 4: Καλακώνα και Βουγιούκας προηγούνται μετά την πρεμιέρα (pics)

Δύο κούρσες με μέτριο αέρα και ωραίες καιρικές συνθήκες σήμερα στην πρεμιέρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ILCA 4 που φιλοξενεί ο ΝΟ Βόλου & Αργοναύτες.  

Πρόκειται για Όπεν αγώνα που δίνει την ευκαιρία και στα ξένα πληρώματα που έχουν έρθει να γνωρίσουν τον στίβο μιας και σε λίγες μέρες στον ίδιο θαλάσσιο χώρο θα γίνει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων.

Τα αγόρια έχουν χωριστεί σε δύο ομίλους με τον Νίκο Βουγιούκα του ΝΟ Βουλιαγμένης να ηγείται στην γενική με 4β.π. (2,2). Στην 2η θέση είναι ο Βασίλης Κουκούδης του ΑΝΟΓ με 6β.π. (5,1) και στην 3η ο Κύπριος Μιλτιάδης Ιωάννης με 8β.π. (2,6), ενώ για το πρωτάθλημα 3ος είναι ο Νικόλαος Νεκτάριος Προκοπίου (ΝΟΠΦ) με 9β.π. (8,1).

Στα κορίτσια, ο αγώνας γίνεται σε ένα γκρουπ και προηγείται από ελληνικής πλευράς η Μαρία Ελένη Καλακώνα του ΝΟ Πάρου με 11β.π. (7,4) και ακολουθούν οι Χριστίνα Χανδρινού (ΝΑΟ Βούλας) με τους ίδιους βαθμούς (5,6) και Ερμιόνη Γκίκα (ΝΟ Καλαμακίου) με 13 β.π. (12,1). Στην κατάταξη του όπεν προηγείται η Ουγγαρέζα Λάκο με 7β.π. (2,5).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα