fbpx

Test Event: Ο μαϊστρος δοκίμασε τα πληρώματα στη Μασσαλία

Test Event: Ο μαϊστρος δοκίμασε τα πληρώματα στη Μασσαλία

Η εμφάνιση του μαϊστρου ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας στο Olympic Test Event στα γαλλικά νερά της Μασσαλίας.

Οι Γάλλοι γεύτηκαν τη χαρά της επιτυχίας στα μεικτά 470 με την Καμίλ Λεκουάντρ και τον Ζερεμί Μιόν να πηγαίνουν ως πρωτοπόροι στον αγώνα μεταλλίων του Σαββάτου. To γαλλικό δίδυμο πήρε τη 2η θέση στον πρώτο αγώνα της ημέρας και παρά τη 10η στο δεύτερο είναι ένα βαθμό μπροστά από τους Ισπανούς Ζόρντι Τσαμάρ Ερνάντεθ και Νόρτα Μπρούγκμαν Κάμποτ. Με διπλούς βαθμούς στον αγώνα μεταλλίων τα πάντα είναι ανοικτά στον αγώνα μεταλλίων του Σαββάτου καθώς οι Μάλτε και Αναστάσιγια Βίνκελ από τη Γερμανία είναι στην 3η θέση με 52 βαθμούς με τα πρώτα 2 πληρώματα να έχουν 40 και 41 αντίστοιχα.

Η Ίβ ΜακΜάον από την Ιρλανδία πήρε τη νίκη στην ILCA 6 ενώ ο κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Αυστραλός Ματ Γουίρν, πέρασε στην πρώτη θέση της ILCA 7. Πρωτοπόρος είναι η Ολλανδή Μάριτ Μπόβμεστερ, η τέσσερις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια και κάτοχος του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου το 2016, που πήρε τη 2η και την 4η θέση στις δύο κούρσες της ημέρας. Η ίδια έχει 30 βαθμούς με την παγκόσμια πρωταθλήτρια, τη Δανή Μαρί Ρίντομ να ακολουθεί σε απόσταση 6 βαθμών με δύο τρίτες θέσεις. Ο Γουίρν από την πλευρά του πέρασε μπροστά από τον Βρετανό Μάικλ Μπέκετ με μία 3η και δύο πρώτες θέσεις.

Στην κατηγορία 49erFX Οντίλ Φαν Άανχολτ και Ανέτε Ντούετζ από την Ολλανδία διεύρυναν το προβάδισμά τους. Η δεύτερη θέση στον πρώτο αγώνα έκανε τη διαφορά ενώ ακολούθησαν δύο έκτες θέσεις. Με 28 βαθμούς οι Ολλανδές έχουν διαφορά 6 βαθμών από τις Αμερικανίδες Στέφανι Ρομπλ και Μάγκι Σέι ενώ οι Βίλμα Μπόμπεκ και Ρεμπέκα Νέτσλερ από την Ελβετία έπεσαν στην 3η θέση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα