fbpx

Test Event 2023: Ιδανική μέρα για τους Ιταλούς στη Nacra 17

Test Event 2023: Ιδανική μέρα για τους Ιταλούς στη Nacra 17

Τζίτζι Ουγκολίνι και Μαρία Τζιουμπιλέι ξεχώρισαν στις προκλητικές συνθήκες της Μασσαλίας στην κατηγορία Nacra 17.

 Το ιταλικό δίδυμο πήρε τρεις νίκες και πέρασε στην πρώτη θέση αποκτώντας διαφορά 6 βαθμών από τους πρωτοπόρους της προηγούμενης ημέρας, τον Πολ Κόλχοφ και την Αλίκα Στουλέμερ από τη Γερμανία. Οι τελευταίοι, μετά από 6 κούρσες, μοιράζονται πλέον τη δεύτερη θέση με τους Μίκα Γουίλκινσον και Έρικα Ντόσον από τη Νέα Ζηλανδία.

 Στην κατηγορία 49erFX η ημέρα πήγε καλά για τα ολλανδικά χρώματα καθώς Οντίλ Φαν Άνχολτ και Ανέτ Ντούετζ πήραν τη νίκη στο δεύτερο και τρίτο αγώνα, αφήνοντας πίσω τους την 22η του πρώτου, με αποτέλεσμα οι παγκόσμιοι πρωταθλητές να περάσουν στην πρώτη θέση μπροστά από τις Βίλμα Μπόμπεκ και Ρεμπέκα Νέτσλερ από την Σουηδία.

Στην πιο απρόβλεπτη κατηγορία έως τώρα, την 49er, με 6 διαφορετικούς νικητές σε ισάριθμους αγώνες, Άιζακ ΜακΧάρντι και Γουίλιαμ ΜακΚένζι πήραν την τελευταία νίκη της δεύτερης ημέρας, αποτέλεσμα που τους έφερε στην πρώτη θέση στην ισοβαθμία απέναντι στους Σεμπάστιαν Σνάιτερ και Αρνό Ντε Πλάντα από την Ελβετία.

Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην κορυφή των μεικτών 470. To ισπανικό δίδυμο των Ζόρντι Τσαμάρ Ερνάντεθ και Νόρα Μπρούγκμαν Κάμποτ πήρε τη νίκη στο δεύτερο αγώνα ενώ οι Ιάπωνες Κέιτζου Οκάντα και Μίχο Γιοσιόκα ήταν οι νικητές στον πρώτο. Οι Ισπανοί μοιράζονται την πρώτη θέση με 28 βαθμούς με τους ντόπιους Καμίλ Λεκουάντρ και Ζερεμί Μιόν που ήταν δεύτεροι στον πρώτο αγώνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα