fbpx

Open Πανελλήνιος Διασυλλογικός Αγώνας «ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΗΣ» (pics)

Open Πανελλήνιος Διασυλλογικός Αγώνας «ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΗΣ» (pics)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 13-14/5/2023 ο Open Πανελλήνιος Διασυλλογικός Αγώνας «ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΗΣ» που διοργάνωσε ο Ι.Ο.ΠΟ.Ρ. για τις κατηγορίες Οπτιμιστ και ILCA 4.

Ο Γιάννης Μπέης επί μακρόν και με συνέπεια προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ιστιοπλοΐα είτε μέσω της ΕΙΟ όπου διετέλεσε μέλος της, είτε μέσω του αγαπημένου του ομίλου και της κοινότητας του Πόρτο Ράφτη. Αυτό που θυμόμαστε είναι το χαμόγελό του ακόμη και όταν ήταν αντιμέτωπος με προβλήματα αλλά και την διάθεση του να τα λύσει προς όφελος των αθλητών και των αθλητριών. Η προσφορά του, κυρίως στο Πόρτο Ράφτη είναι ανεκτίμητη αφού ο όμιλος αποτελεί δικό του δημιούργημα δίνοντας την ευκαιρία σε εκατοντάδες παιδιά ν’ αποκτήσουν πρόσβαση στο άθλημα της ιστιοπλοΐας. 

Στο αγωνιστικό μέρος, ο έμπειρος πρόεδρος της επιτροπής αγώνα, Θεολόγος Δανέζης με την συνδρομή των υπόλοιπων μελών, προπονητών και εθελοντών  διεξήγαγε άρτιες ιστιοδρομίες.

Συμμετείχαν 69 Οπτιμιστ όπου πρώτευσε ο Στέφανος Σαμαράς του ΝΑΟΜΑ με δεύτερη την Νεφέλη Σαμαρά του ίδιου ομίλου και πρώτη στα κορίτσια και τρίτο τον Νικόλαο Γεωργόπουλο του Ι.Ο.ΠΟ.Ρ.

 Στην κατηγορία ILCA 4 και σε 18 συμμετοχές πρώτευσε ο Γεώργιος Μπέκας του ΝΟΑΣ, δεύτερος ο Ορέστης Παπαδημητρίου του ΝΑΟΜΑ και τρίτη η Δήμητρα Σαμαρά που ίδιου ομίλου που ήταν και πρώτη στις νεάνιδες.

Οι προπονητές του Ι.Ο.ΠΟ.Ρ. Κωνσταντίνος Νικολάκης , Θωμάς Καμπουρίδης και Γιώργος Δημητρίου, παρέταξαν μια νεανική ομάδα  που ξέρει να αγωνίζεται κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες πετυχαίνοντας τις κάτωθι διακρίσεις.

Ομάδα optimist με σειρά αποτελέσματος κατά την γενική κατάταξη:

3η  θέση Γεωργόπουλος Νίκος και 2ο αγόρι (U16)
7η  θέση Διαγγελάκης Χρήστος και 1ο αγόρι (U13)
10η θέση Στράτου Πηνελόπη και 3ο κορίτσι (U13)
54η θέση Μαραγκάκη Δήμητρα – Αναστασία (κύπελλο νεότερης αθλήτριας)

Ομάδα ILCA 4:

10η θέση Στράτου Ελευθερία και 2η νεανίδων
11η θέση Πατσούρας Δημήτρης

Οργανωτικά, η στρατιά εθελοντών του ομίλου κάθε ειδικότητας βοήθησε στην άψογη διοργάνωση προς τιμήν και εις μνήμην του Γιάννη Μπέη ενός άοκνου παράγοντα του ναυταθλητισμού.

Την τελετή απονομής επάθλων τίμησαν με την παρουσία τους η αντιδήμαρχος παιδείας Κα Μελπομένη Βαμποράκη, ο πρ. πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κος Ευάγγελος Δημητρίου, ο πρ. βουλευτής Κος Παντελής Ασπραδάκης καθώς και ο πρ. Πρόεδρος του Ι.Ο.ΠΟ.Ρ Κος Γιώργος Λούμπας. Μεγάλη ήταν και η ευγενική στήριξη των χορηγών των αγώνων: ΑΜΚΕ ΑΙΓΕΑΣ, Σ/Μ ΚΡΗΤΙΚΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ Θ.Ε.Κ.Α., ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΙΔΕΡΗ, ΒΙΚΟΣ, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΔΑΡΕΜΑ, Σ/Μ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ KASAP, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΣ, ΖΑΧΑΡΟΣΠΛΑΣΤΕΙΟ ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΕΤ ΜΠΕΗΣ, ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ –ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΛΛΗΣ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα