fbpx

O Κούντος πρωταγωνίστησε στο Sping Cup 2023 του ΝΟΘ (pics)

O Κούντος πρωταγωνίστησε στο Sping Cup 2023 του ΝΟΘ (pics)

Mε συμμετοχή ενός αθλητή από την Ουκρανία διεξήχθη το τριήμερο 5-7 Μαΐου ο διεθνής αγώνας Κύπελλο Άνοιξης – Spring Cup 2023. Στον αγώνα που διοργάνωσε ο ιστορικός Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης συμμετείχαν συνολικά 38 αθλητές από τους ιστιοπλοϊκούς ομίλους της ευρύτερης περιοχής, καθώς και το παιδί από την Ουκρανία. Ο αγώνας είχε το χαρακτήρα  «test event» για το επερχόμενο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Optimist που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης τον Ιούλιο.

Οι Επιτροπές Αγώνων είχαν την ευκαιρία να εργαστούν στον συντονισμό και να ελέγξουν τον εξοπλισμό τους και οι αθλητές και οι αθλήτριες ν’ αγωνιστούν στο στίβο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με σύμμαχο τις ιδανικές καιρικές συνθήκες και με ανέμους 5 με 12  κόμβους. Πραγματοποιήθηκαν 8 ιστιοδρομίες, 2 την Παρασκευή και από τρεις το Σάββατο και την Κυριακή με τους αθλητές του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης και του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης να πρωταγωνιστούν. Ο ταλαντούχος Γιώργος Κούντος του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης ήταν ο νικητής της γενικής κατάταξης.

Η διοργάνωση Κύπελλο Άνοιξης – Spring Cup 2023 πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμαριάς και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της GROHE και της Cosmote. Αναλυτικά οι νικητές:

Όπτιμιστ κορίτσια  (U12)
1. Μαρίσια Κέλλη (ΝΟΘ)
2.Μαργαρίτα Κουσιάτη (ΙΟΘ)
3. Μαριάννα Χατούπη (ΟΦΘ)

DCIM100GOPROG0212080.JPG

Όπτιμιστ αγόρια (U12)
1. Γεώργιος Κούντος (ΟΦΘ)
2. Ιωάννης Ζαλβάνος (ΟΦΘ)
3.Θανάσης Παλαμίδης (ΙΟΘ)

Όπτιμιστ κορίτσια (U15)
1. Δέσποινα Θεοδωρακοπούλου (ΟΦΘ)
2. Ηλέκτρα Παπαδοπούλου (ΟΦΘ)
3.Αργυρώ Σφίγγα (ΝΟΘ)

Όπτιμιστ αγόρια (U15)
1.Γεώργιος Κούντος (ΟΦΘ)
2.Γιώργος Λαέρτης Λεονταρίδης (ΝΟΘ)
3. Γιώργος Μπεναξίδης (ΝΟΘ)

Όπτιμιστ γενική
1.Γεώργιος Κούντος (ΟΦΘ)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα