fbpx

Καγιαλής – Ορφανός: «Bλέπουμε κατάματα τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε» (pics)

Καγιαλής – Ορφανός: «Bλέπουμε κατάματα τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε» (pics)

Ο Παύλος Καγιαλής και ο Γιάννης Ορφανός ολοκλήρωσαν με χαμηλή επίδοση, αλλά πλούσια σε εμπειρία, την παρουσία τους στην διεθνή εβδομάδα του Ιέρ. Με ανάρτησή τους στα social το δίδυμο των Ελλήνων ιστιοπλόων εξήγησαν τι αποκόμισαν από αυτή τη συμμετοχή στην κλάση των 49er:

«Ολοκληρώνοντας το Παγκόσμιο Κύπελλο του Hyeres της Γαλλίας και μετά από δυο μήνες προετοιμασίας και συμμετοχής σε δυο Παγκόσμια κύπελλα στο εξωτερικό, στην πιο δύσκολη Ολυμπιακή κατηγορία και στο υψηλότερο αθλητικό επίπεδο, βλέπουμε κατάματα τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Είναι ένας αγώνας άνισος με εμάς τους δυο, εναντίον ολόκληρων επιτελείων χωρών. Δαβίδ εναντίον Γολιάθ στην σύγχρονη ιστορία, όπου και εκεί ήταν τουλάχιστον ένας εναντίον ενός.

Γίνεται πολύς ντόρος για επιτυχίες και αποτυχίες αθλητών. Ναι, υπάρχουν επιτυχίες και ναι, υπάρχουν προσπάθειες για να έρθουν αυτές. Άλλες φορές τα καταφέρνουμε ( πολύ λίγες ) και άλλες φορές δεν τα καταφέρνουμε. Γι αυτό και οι επιτυχίες έχουν τόσο αξία. Χίλιες φορές προσπαθείς για να πετύχεις μια.

Στην ζωή κάνουμε μια μόνιμη προσπάθεια σε αυτό που αγαπάμε και προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Αυτή είναι η πραγματική επιτυχία. Να αγωνίζεσαι και να προσπαθείς να κερδίσεις. Αυτό κάνουμε όλοι μας, προσπαθούμε να κερδίσουμε κάτι, μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία τι, αλλά προσπαθούμε. Χωρίς προσπάθεια δεν θα μπορούσε να υπάρχει ζωή, άρα όποιος ζει, προσπαθεί.

Εμείς ζούμε. Ευχαριστούμε αυτούς που μας στηρίζουν και πιστεύουν όχι σε εμάς, αλλά στην προσπάθεια που κάνουμε. Και ευχαριστούμε και εμάς που μας στηρίζουμε και μας αντέχουμε!»

Στο Ιέρ οι πρωταθλητές μας κατέλαβαν την 69η θέση, έχοντας όμως εγκαταλείψει πριν τις 3 τελευταίες κούρσες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα