fbpx

Θεοδωρακοπούλου και Σαμαράς ξεχωρίζουν στο Open International Saronic Gulf Optimist Regatta (pics)

Θεοδωρακοπούλου και Σαμαράς ξεχωρίζουν στο Open International Saronic Gulf Optimist Regatta (pics)

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας με την επωνυμία Open International Saronic Gulf Optimist Regatta που φιλοξενεί έως την Δευτέρα ο Ναυτικός Όμιλος Πυθέας.

Στα κορίτσια προηγείται η Δέσποινα Θεοδωρακοπούλου του ΟΦΘ με 4 πρωτιές σε ισάριθμες κούρσες (3β.π.) και 2η είναι η Ηλέκτρα Παπαδοπούλου επίσης του ΟΦΘ (12 β.π.), ενώ στην 3η θέση είναι η Τουρκάλα Γιασμίν Γικίτσι.

Στα αγόρια U16 πρώτος είναι μετά από 5 κούρσες ο Στέφανος Σαμαράς του ΝΑΟ Μάτι Αττικής με 10β.π. (5,2,(34),2,1), 2ος ο Παρασκευάς Κολοκοτρώνης του ΙΟΠ με 16β.π. και τρίτος ο Τούρκος Φικρέτα Τακάρ με 18β.π.

Στα U13 πρώτη είναι ο Τούρκος Ερέν Ερεντεμίρ (Γαλατασαράι) με 8β.π. (1,5,2,(15)) και 2ος ο Άγης Χρήστος Αγγελόπουλος του ΙΟΠ με 8 β.π. με 3ο τον Χρήστο Διαγγελάκη του ΙΟΠΟΡ και 10β.π..

Στη διοργάνωση αυτή θα συμμετέχουν αθλητές με τα σκάφη τους ο αριθμός των οποίων θα φθάνει τους 250 εκ των οποίων οι 130 θα είναι από χώρες του εξωτερικού και συγκεκριμένα από Ρουμανία, Τουρκία, Ισραήλ, Εσθονία, Αγγλία και Μάλτα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα