fbpx

Προηγείται ο Προκοπίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ILCA 6

Προηγείται ο Προκοπίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ILCA 6

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Νικόλαος Νεκτάριος Προκοπίου στην 3η κούρσα των ανδρών, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Πανελλήνιο πρωταθλήματος ILCA 6, που γίνεται στον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Λαυρεωτική, το χρονικό διάστημα 7-11 Απριλίου.

Ο αθλητής του ΝΟΠ Φαλήρου είχε μία 1η , μία 5η και μία 8η θέση, και πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση πέρασε στην πρώτη θέση, ενώ στη 2η θέση είναι ο Γιώργος Ζυγούρης του ΝΑΟ Μάτι, έχοντας μία 3η θέση, μία 11η θέση, και μόλις μία 1η.

Στην 3η θέση βρίσκεται ο Μάριος Σταθάς του ΝΟΠ Φαλήρου, έχοντας μία 4η, μία 10η και μία 5η θέση στις τρεις κούρσες.

Κατάταξη:
1. Νικόλαος Νεκτάριος Προκοπίου (ΝΟΠ Φαλήρου)
2. Γιώργος Ζυγούρης (ΝΑΟ Μάτι)
3. Μάριος Σταθάς (ΝΟΠ Φαλήρου)
4. Νικόλαος Πέτρος Θεοδωράκης (ΝΑΟ Βούλας)
5. Λάμπρος Νικόλαος Γαρμπής (ΝΟΑΣ)
6. Μωυσής Φίλιππος Φελούς (ΝΟ ΚΑΤ Βουλιαγμένης)

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ILCA6 στο Λαύριο που ξεκίνησε με ασθενείς ανέμους, βορειoανατολικής κατεύθυνσης αποτελεί και Πρόκριση για την Εθνική Ομάδα ILCA6 – Ανδρών, αλλά και Πρόκριση για την Εθνική Ομάδα ILCA6 Νεανίδων U19. Οι αγώνες θα διαρκέσουν έως και την Τρίτη 11/4/2023. Συν διοργανωτές του πρωταθλήματος είναι ο Οργανισμός Λιμένος και ο Δήμος Λαυρεωτικής και ΔΑΝΕΤΑΛ Α.Ε. Στο Πρωτάθλημα μετέχουν 43 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα. Αθλητές, προπονητές. Ο Πρόεδρος του ΝΑΟΛ κ. Γιάννης Σοφικίτης και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΑΟΛ, οι οργανωτικές επιτροπές, η Επιτροπή Αγώνων και η Επιτροπή Ενστάσεων αλλά και όλοι οι εθελοντές δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την επιτυχία του αγώνα.

Το Πρωτάθλημα μεταδίδεται από το κανάλι της ΕΙΟ στο YouTube, Live Streaming, όλες τις μέρες του Πρωταθλήματος. https://www.youtube.com/watch?v=4t8yd3T6XW4 .

Πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνα είναι ο κ. Θεολόγος Δανέζης και Πρόεδρος της Επιτροπής Ενστάσεων είναι ο κ. Χρήστος Θεοδόσης. «Ευχαριστούμε την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία για την συνεργασία και όλους τους αθλητές που έφτασαν στο Λαύριο από όλη την Ελλάδα για το Πρωτάθλημα ILCA6. Ευχαριστούμε το Λιμεναρχείο Λαυρίου για τη συνεργασία αλλά και τους χορηγούς μας για τη βοήθειά τους. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε ένα τόσο μεγάλο ιστιοπλοϊκό γεγονός. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Όμιλο «ΥΓΕΙΑ» και τον Επιχειρησιακό Διευθυντή του «ΜΗΤΕΡΑ» κ. Σταύρο Σουγιουλτζή για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για χορηγία με ένα ασθενοφόρο και πλήρωμα για όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος» αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου των διοργανωτών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα