fbpx

Καγιαλής για Trofeo Princessa Sofia: «Το άσχημο ξεκίνημα δεν μας βοήθησε για ένα καλό πλασάρισμα»

Καγιαλής για Trofeo Princessa Sofia: «Το άσχημο ξεκίνημα δεν μας βοήθησε για ένα καλό πλασάρισμα»

Στον 52ο διεθνή αγώνα της Πριγκίπισσας Σοφίας στη Μαγιόρκα συνολικά συμμετέχουν 15 αθλητές και αθλήτριές μας σε 6 ολυμπιακές κατηγορίες, χωρίς όμως κάποια μεγάλη εμφάνιση ούτε καν από τους… συνήθεις ύποπτους Παύλο Καγιαλή και Γιάννη Ορφανό.

Το ελληνικό πλήρωμα 49er μετέχει μεταξύ 99 σκαφών αλλά έχει μείνει 87ο με 242 βαθμούς (29, 27, 20, 14, 16, 23,25,13,13,27,35,DNC).

«Πρώτος επίσημος αγώνας στην Μαγιόρκα της Ισπανίας, στο trofeosofia που είναι το πρώτο παγκόσμιο κύπελλο της χρονιάς. Μετά από μια μεγάλη αποχή αγώνων από τον Ιούλιο του 2022 βρισκόμαστε πάλι σε αγωνιστική κατάσταση και προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που χρειάζεται χρόνο, προγραμματισμό και πολύ δουλειά.  Το άσχημο ξεκίνημα της πρώτης ημέρας δεν μας βοήθησε για ένα καλό πλασάρισμα με αποτέλεσμα να συνεχίζουμε τον αγώνα μας στον χάλκινο στόλο. Ανυπομονούμε για τις δυο τελευταίες ημέρες που απομένουν να βρεθούμε στην γραμμή της εκκίνησης για τις τελευταίες ιστιοδρομίες. Ευχαριστούμε τον Μιχάλη Μηλαίο που βρίσκεται εδώ ως προπονητής μας και μας βοηθάει σε θάλασσα και στεριά και χωρίς την βοήθεια του όλα θα ήταν αδύνατα», δήλωσαν οι Έλληνες πρωταθλητές σε ανάρτησή τους στα media.

«Καλωσορίζουμε με πολύ αγάπη την efoodgr στο σκάφος μας και θα ταξιδεύει μαζί μας σε κάθε μας προσπάθεια» ανέφεραν επίσης σχετικά με τον νέο τους χορηγό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα