fbpx

Open International Saronic Gulf Optimist Regatta στον ΝΟ Πυθέα

Open International Saronic Gulf Optimist Regatta στον ΝΟ Πυθέα

Τον διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα με την επωνυμία Open International Saronic Gulf Optimist Regatta φιλοξενεί από αύριο έως την Δευτέρα ο Ναυτικός Όμιλος Πυθέας.

Στη διοργάνωση αυτή θα συμμετέχουν αθλητές με τα σκάφη τους ο αριθμός των οποίων θα φθάνει τους 250 εκ των οποίων οι 130 θα είναι από χώρες του εξωτερικού και συγκεκριμένα από Ρουμανία, Τουρκία, Ισραήλ, Εσθονία, Αγγλία και Μάλτα. Όπως αναφέρει στο δελτίο Τύπου ο ΝΟ Πυθέας: «Στους αθλητές που θα έρθουν στη περιοχή μας θα πρέπει να προσθέσουμε και τους συνοδούς-γονείς των αθλητών καθώς και τους απαιτούμενους παράγοντες για την διοργάνωση του αγώνα.

‘Όλοι αυτοί οι συντελεστές θα διαμείνουν στη περιοχή μας κατά τη διάρκεια του αγώνα και θα απολαύσουν τις ομορφιές του τόπου μας, τη φιλοξενία μας καθώς και θα χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες των καταστημάτων και γενικώς των επαγγελματιών της περιοχής μας.

Η κάλυψη των εξόδων της διοργάνωσης θα επιτευχθεί με ίδιους πόρους και με δωρεές-χορηγίες μελών και φίλων του Ομίλου μας. Σε αυτή τη προσπάθειά μας για μια τόσο σημαντική διοργάνωση χρειαζόμαστε δίπλα μας όλους τους επαγγελματίες της περιοχής συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο ανταποδοτικά στην οικονομική ενίσχυσή της. Οποιαδήποτε συμμετοχή σας θα είναι πολύτιμη. Προσβλέπουμε ότι θα υπάρξει θετική ανταπόκριση ! Τα οφέλη από τη διοργάνωση είναι πολλά για όλους!

Επίσης απευθύνουμε κάλεσμα προς εθελοντές που θα είναι απαραίτητοι κατά τη διάρκεια των ημερών του αγώνα για τη περιφρούρηση της διοργάνωσης και για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας και βοήθειας χρειαστεί προς τους αθλητές, συνοδούς και διαιτητές-κριτές. Στο εγχείρημα θα έχουμε και τη πολύτιμη συνδρομή της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σαρωνικού.

Ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο κ. Χαράλαμπο Γαλάνη, τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Βασίλη Μπούτση, την πρόεδρο του Αριστόδικου του Δήμου Σαρωνικού κα. Δήμητρα Ράπτη, τον πρόεδρο του ΣΕΕΠ Π.Φώκαιας κ. Μιχάλη Αβραμίδη, τον κ. Ευάγγελο Γιδόπουλο διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σαρωνικού, τον κ. Χριστόδουλο Απορέλη διοικητή του Λιμενικού σταθμού Π. Φώκαιας.

Θερμές ευχαριστίες και στους μέχρι τώρα χορηγούς μας : ΝΠΔΔ ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ-ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ- ΣΕΕΠ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ – HELLENIC SEA WAYS- BAZAAR A.E.- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ- Ιππικός Όμιλος Κουβαρά- Malberry’s pizza- Αργώ Άρης Μακροδημήτρης- Οπτικά Βακάλης Αντώνης- ParaDise Νίκος Δαής- Ταβέρνα ο ΛΟΦΟΣ. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μια μεγάλη διεθνή διοργάνωση. Η βοήθεια όλων θα είναι ανεκτίμητη!»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα