fbpx

The Ocean Race: Οι αντιδράσεις των νικητών του τρίτου σκέλους (vids)

The Ocean Race: Οι αντιδράσεις των νικητών του τρίτου σκέλους (vids)

Το μεγαλύτερο σε μήκος στην ιστορία σκέλος του Ocean Race ανέδειξε νικήτρια την Team Malizia μετά από 12.750 ναυτικά μίλια.

Με εκκίνηση στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής και προορισμό στο Ιταζάι της Βραζιλίας η Malizia κατάφερε να σταματήσει το απόλυτο των επιτυχιών της Holcim-PRB η οποία πήρε τη 2η θέση ωστόσο διατηρεί την πρωτιά στη γενική βαθμολογία.

Πανευτυχής, όπως ήταν λογικό, ο σκίπερ της ομάδας, ο Γερμανός Μπόρις Χέρμαν ο οποίος δήλωσε πως δεν ένιωσε εξαντλημένος από την πνευματική και σωματική πρόκληση αλλά αντίθετα, είναι γεμάτος ενέργεια.

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα των τελευταίων ημερών για την ομάδα ήταν η Ροζαλίν Κούιπερ η οποία μετά από ένα ατύχημα έμεινε μαζί με το υπόλοιπο πλήρωμα αν και υπέστη διάσειση. Όταν της ζητήθηκε να περιγράψει με μία λέξη το τρίτο “μπράτσο” του αγώνα, απάντησε: “Αγάπη”, ενώ πρόσθεσε ότι ήταν με διαφορά ο πιο επικός αγώνας που έχει δώσει αυτές τις 35 ημέρες.

Το τρίτο σκέλος του αγώνα άρχισε πολύ δύσκολα για την ομάδα με βλάβη στο κατάρτι και λίγο έλειψε η Malizia να αποσυρθεί ωστόσο το πλήρωμα έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες στις επιδιορθώσεις και πολλές φορές ο Γουίλ Χάρις ήταν αυτός που χάρισε θεαματικές στιγμές.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα