fbpx

Pete, Musuko και Venceremos οι νικητές στον 50ο Αγώνα Ελληνικής Επαναστάσεως «ΎΔΡΑ 2023» (pics)

Pete, Musuko και Venceremos οι νικητές στον 50ο Αγώνα Ελληνικής Επαναστάσεως «ΎΔΡΑ 2023» (pics)

Η ανατροπή στην κλάση Performance είναι το κύριο χαρακτηριστικό μετά και την ολοκλήρωση στον 50ό Αγώνα της Ελληνικής Επαναστάσεως – Ύδρα 2023, που διοργανώνει ο ΠΟΙΑΘ.

Το σκάφος Pete του Δούκα Παλαιολόγου πρώτευσε στην γενική κατάταξη στην κλάση Performance με 4β.π. καθώς ήταν 3ο στο πρώτο σκέλος του αγώνα προς την Ύδρα και τερμάτισε 1ο στην επιστροφή. Ακολουθεί 2ο το Code Zero του Μιχάλη Μπελέγρη και 3ο το Velos των ολυμπιονικών Τάκη Μάντη και Παύλου Καγιαλή. Ο νικητής του πρώτου σκέλους το Aristofani του Νίκου Σινούρη με καπετάνιο τον έμπειρο Σίμο Καμπουρίδη, έμεινε 11ο στην επιστροφή και τελικά κατετάγη 6ο στην γνεική με 12 βαθμούς.

Στην κατηγορία Sport νίκησε το Venceremos του Σ. Σοκόλ και ακολούθησαν η Hara ton Aggelon IV του Άγγελου Μπραούζη και το Yacana του Ιώαννη Γκράση. Στην κλάση Double Handed η κατάταξη είναι  Musuko των Σταθόπουλου-Σαάπογλου, Aether των Πετράτου-Δελίδου καιτο Μimosa των Γιάννη και Σάββα Καρυωτάκη.

https://istioploia-anoiktis-thalassas.apexsports.gr/2023/03/25/aristofani-to-grigoro-ston-50o-agona-ellinikis-epanastaseos-ydra-2023-pics/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα