fbpx

Ocean Race: Φοβήθηκε το ενδεχόμενο επιστροφής στο Κέιπ Τάουν ο Χέρμαν (vid)

Ocean Race: Φοβήθηκε το ενδεχόμενο επιστροφής στο Κέιπ Τάουν ο Χέρμαν (vid)

Ο σκίπερ του Malizia, ο Μπόρις Χέρμαν, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του ίσως να αναγκαζόταν να εγκαταλείψει από το τρίτο σκέλος του Ocean Race μετά το σπασμένο κατάρτι.

Η ομάδα βρίσκεται στην 3η θέση του αγώνα ωστόσο ο Χέρμαν ανησύχησε για το γεγονός ότι οι επιδιορθώσεις δεν θα ήταν εφικτές και εξέτασε την περίπτωση επιστροφής στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής. «Τώρα η κατάσταση είναι καλή και όλα εξελίσσονται θετικά στο κατάστρωμα», είπε. «Το παίρνουμε ως δεδομένο τώρα ότι έχουμε ένα κατάρτι το οποίο είναι αξιόπιστο και αυτό είναι ένα τεράστιο σοκ, πραγματικά αναρωτήθηκα αν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε στον αγώνα ή θα έπρεπε να επιστρέψουμε».

Την ίδια στιγμή το τρίτο «μπράτσο» του αγώνα, το μεγαλύτερο σε μήκος στην ιστορία του αγώνα, βρίσκεται σε εξέλιξη με τη Holcim-PRB να παραμένει επικεφαλής ωστόσο η διαφορά από τον ανταγωνισμό συνεχίζει να μειώνεται. Από τα 500 μίλια που ήταν μπροστά λίγα 24ωρα πριν, η ομάδα πλέον προηγείται με διαφορά 226,1 ναυτικών μιλίων από τη 2η Biotherm, μία διαφορά που μπορεί να πέσει κάτω από τα 100 μίλια μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα