fbpx

SailGP: Επιστροφή στα νερά του Σεν Τροπέ για την 4η σεζόν (vid)

SailGP: Επιστροφή στα νερά του Σεν Τροπέ για την 4η σεζόν (vid)

Η πιο συναρπαστική δράση στο νερό θα επιστρέψει σε μία από τις πιο όμορφες τοποθεσίες για το γαλλικό Γκραν Πρι του SailGP, στο Σεν Τροπέ το διάστημα 9-10 Σεπτεμβρίου.

 Για 3η διαδοχική χρονιά ο κόλπος του Σεν Τροπέ θα υποδεχθεί τα θεαματικά καταμαράν F50 που θα κινούνται με ταχύτητα κοντά στα 100 χλμ. / ώρα. Καθώς η 3η σεζόν πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της η επόμενη προβάλει ήδη στον ορίζοντα. Το Σεν Τροπέ θα αποτελεί τον πρώτο ευρωπαϊκό σταθμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και θα είναι ο τέταρτος χρονικά.

 Αυτή την σεζόν ο Γάλλος οδηγός Κεντάν Ντελαπιέ, σημείωσε ρεκόρ ταχύτητας στα συγκεκριμένα νερά οπότε οι θεατές μπορούν να περιμένουν ακόμα πιο έντονη δράση το προσεχές φθινόπωρο. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα που πιέσαμε τα όρια με τρεις υπέροχους αγώνες ενώ πηγαίναμε με σχεδόν 100 χλμ. / ώρα με 8 σκάφη γύρω μας που πήγαιναν εξίσου γρήγορα. Ήταν αγώνας στο όριο, το σκάφος έτρεμε αλλά ήταν τόσο συναρπαστικό. Νιώσαμε ότι το κοινό απόλαυσε το θέαμα και ήταν πολύ κοντά στη δράση. Αυτή τη φορά ελπίζουμε να δώσουμε στους Γάλλους έναν σπουδαίο τελικό».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα