fbpx

Ocean Race: Εξήγησε τους λόγους επιστροφής του GUYOT ο Ντουτρέ (vid)

Ocean Race: Εξήγησε τους λόγους επιστροφής του GUYOT ο Ντουτρέ (vid)

Ο σκίπερ του GUYOT Environment – Team Europe Μπενζαμάν Ντουτρέ αναγκάστηκε να γυρίσει στο Κέιπ Τάουν για το τρίτο σκέλος του Ocean Race.

 Η ομάδα ήταν στη 2η θέση και σε απόσταση περίπου 34 ναυτικών μιλίων από την πρωτοπόρο Holcim-PRB την 4η ημέρα δράσης όταν ανακοίνωσε σημαντικό πρόβλημα κάτι που οδήγησε στην επιστροφή στο λιμάνι.

 «Στη διάρκεια του αγώνα ήμασταν σε καλή κατάσταση, δεν ήταν εύκολα αλλά ήμασταν χαρούμενοι με τη θέση του σκάφους», είπε. «Ήμουν χαρούμενος με την ομάδα επειδή είχαμε κάνει πολύ καλή δουλειά από την αρχή του αγώνα. Είχαμε 2 μεγάλα ραγίσματα και τα αναλύσαμε, δυστυχώς πήραμε την απόφαση να επιστρέψουμε. Δεν είναι εύκολο να κάνεις κάτι τέτοιο. Θα επισκευάσουμε το σκάφος το συντομότερο δυνατό και καθώς είμαστε εκτός της μάχης για τον τίτλο στόχος μας θα είναι οι νίκες στα σκέλη».

Το τρίτο «μπράτσο» το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι το μεγαλύτερο σε μήκος στην ιστορία του αγώνα με 12.750 ναυτικά μίλια, από το Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής έως το Ιταζάι της Βραζιλίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα