fbpx

Παρουσίαση κανονισμών και αγώνων στην Ετήσια Συνδυάσκεψη Ομίλων Ανοικτής Θαλάσσης

Παρουσίαση κανονισμών και αγώνων στην Ετήσια Συνδυάσκεψη Ομίλων Ανοικτής Θαλάσσης

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων από 25 ομίλους της χώρας διεξήχθη στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας η ετήσια συνδιάσκεψη των Ομίλων Ανοικτής Θαλάσσης.

Μεταξύ των θεμάτων ήταν η παρουσίαση στις αλλαγές των κανονισμών καταμέτρησης ORC και IRC για το 2023, καθώς και των Special regulation

Επισημάνθηκε ότι από το 2023 θα αρχίσει να ισχύει και ο υποχρεωτικός κάθε δύο χρόνια έλεγχος της καρίνας των σκαφών για αγώνες από τον κατηγορία 3 και μικρότερες και ότι ήδη έχει αναρτηθεί στο site της ΕΑΘ σχετικός πίνακας που θα πρέπει να συμπληρώνεται από τους ιδιοκτήτες των σκαφών.

Συζητήθηκαν επίσης οι προτάσεις των ομίλων πάνω σε θέματα που απασχολούν την διοργάνωση αγώνων και τις νέες κατηγορίες στο ranking list.

Το μεγάλο ενδιαφέρον των συνέδρων επικεντρώθηκε στην εφαρμογή των διατάξεων του νέου Κανονισμού Αγώνων και την παρέμβαση η οποία πρέπει να γίνει προκειμένου να βελτιωθεί ο κανονισμός και να αποφευχθούν προβλήματα στην εφαρμογή του.

Η συνδιάσκεψη έκλεισε με την παρουσίαση της φετινής διοργάνωσης της Aegean Regatta, του Ρόδος Cup, του Ράλι Ιονίου, της επετειακής διοργάνωσης του 60ου Ράλι Αιγαίου, του αγώνα Copa Magna Grecia και του Πανευρωπαϊκού Platu που θα διεξαχθεί στο Βόλο.

https://istioploia-anoiktis-thalassas.apexsports.gr/2023/02/21/i-aponomi-stous-kalyterous-tis-anoiktis-thalassas-pics/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα