fbpx

Ocean Race: Επιστρέφει στο τιμόνι της Malizia ο Μπόρις Χέρμαν

Ocean Race: Επιστρέφει στο τιμόνι της Malizia ο Μπόρις Χέρμαν

Ο σκίπερ της Malizia Μπόρις Χέρμαν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει για το τρίτο σκέλος του Ocean Race που αρχίζει το προσεχές διήμερο.

 Ο Χέρμαν αναγκάστηκε να απουσιάσει από το δεύτερο «μπράτσο» του αγώνα καθώς έριξε βραστό νερό πάνω του κατά τη διάρκεια του πρώτου σκέλους του αγώνα. Ο ίδιος είπε ότι έλαβε την απαραίτητη θεραπεία και είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά στο μεγαλύτερο σκέλος στην ιστορία του αγώνα, μία διαδρομή μήκους 12.750 ναυτικών μιλίων από το Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής μέχρι το Ιταζάι της Βραζιλίας.

 «Πήγα σε έναν ειδικό για εγκαύματα και ακολούθησα μία πολύ ειδική προσέγγιση που είναι διαφορετική από εκείνη που θα είχαν οι περισσότεροι στη Γερμανία ή σε άλλα μέρη της Ευρώπης. Είναι μία πολύ εξελιγμένη και σύγχρονη θεραπεία που απέδωσε καλά για εμένα», είπε.

 «Έκανα ανοησία. Κάναμε κάποιες τροποποιήσεις που θα ήταν έτοιμες πριν την αρχή αυτού του σκέλους οπότε ελπίζω ο εξοπλισμός για το μαγείρεμα να είναι όσο πιο ασφαλής γίνεται. Βάζουμε αποξηραμένη τροφή κάτω από τη βαλβίδα και την ανοίγουμε, κάτι που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να μετακινούμε την κατσαρόλα με το καυτό νερό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα