fbpx

Ocean Race: Στο πλήρωμα της Biotherm η Σαμάνθα Ντέιβις (vid)

Ocean Race: Στο πλήρωμα της Biotherm η Σαμάνθα Ντέιβις (vid)

Ο σκίπερ του Biotherm Πολ Μεϊλιά δηλώνει ότι είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την πρόκληση του τρίτου σκέλους στο Ocean Race έχοντας στο πλήρωμά του την Σαμ Ντέιβις.

 Σε ρόλο αναλύτριας στο Eurosport η Ντέιβις περνάει στη δράση για τη γαλλική ομάδα ενόψει του επικού τρίτου σκέλους που θα είναι το μεγαλύτερο σε μήκος στην ιστορία του αγώνα. Ο στόλος θα πρέπει να διανύσει 12.750 ναυτικά μίλια από το Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής έως το Ιταζάι της Βραζιλίας, με τη δράση να αρχίζει την Κυριακή.

 «Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που έχουμε την Σαμ Ντέιβις στο σκάφος», είπε ο Μεϊλιά. «Διαθέτει μεγάλη εμπειρία, έχει διασχίσει το ακρωτήρι Χορν πολλές φορές, το Biotherm είναι ένα νέο σκάφος οπότε θα μας δώσει πολλά. Αυτός ο αγώνας θα είναι σκληρός επειδή θα είναι μεγάλος σε μήκος και έχουμε πολλά σκέλη. Έχουμε τον Ινδικό Ωκεανό, τον Ειρηνικό Ωκεανό και μετά το ακρωτήρι Χορν τίποτα δεν θα έχει τελειώσει επειδή είναι δύσκολη η πρόγνωση του καιρού».

 «Αν είναι όπως στο δεύτερο σκέλος, ο πρωτοπόρος μπορεί να προηγείται με 500 μίλια διαφορά και 2 ημέρες μετά όλα τα σκάφη να είναι στην ίδια γραμμή. Είναι δύσκολα καθώς θα αγωνιζόμαστε για πάνω από ένα μήνα οπότε πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να διατηρήσουμε την ενέργειά μας, να μην χτυπήσουμε το σκάφος, είναι πολλά πράγματα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα