fbpx

Κεχαγιόγλου για Βομβύλα: «Δεν είναι ο σκοπός να κερδίσει, αλλά να δουλέψουμε κάποιες αδυναμίες»

Κεχαγιόγλου για Βομβύλα: «Δεν είναι ο σκοπός να κερδίσει, αλλά να δουλέψουμε κάποιες αδυναμίες»

Ο Μανώλης Βομβύλας αγωνίζεται αυτές τις μέρες στην Hong Kong Race Week και όπως εξηγεί ο προπονητής του Νικήτας Κεχαγιόγλου, η συμμετοχή του λογίζεται καθαρά ως προετοιμασία για τους μεγάλους αγώνες που έρχονται.

O προπονητής του που τον συνοδεύει, Νικήτας Κεχαγιόγλου είπε για την επιλογή της συμμετοχής του 14χρονου στην διοργάνωση: «Ο Μανώλης βρέθηκε εδώ μετά από πρόσκληση που είχε από κάποιους αθλητές του Χονγκ Κονγκ με σκοπό τόσο να μετάσχει στον αγώνα και ο ίδιος, αλλά και ως training partner γι αυτούς τους αθλητές. Με λίγα λόγια να τους βοηθήσει να ανέβουν και αυτοί σιγά σιγά επίπεδο. Εμείς σαν στόχο με τον Μανώλη εδώ είναι να δουλέψουμε κάποιες αδυναμίες σε ένα πιο ήρεμο περιβάλλον, εννοώντας όχι τόσο ανταγωνιστικό όπως στα ευρωπαϊκά μεγάλα events».

Ο αθλητής του ΑΝΟ Γλυφάδας έχει βάλει στόχο μετάλλιο στο παγκόσμιο, όπως έχει πει στο παρελθόν ο κ. Κεχαγιόγλου και στον συγκεκριμένο αγώνα έχει δουλειά να κάνει: «Έχουν γίνει τρεις κούρσες και ο Μανώλης είναι πρώτος με 3 πρωτιές, φαίνεται η διαφορά ενός καλού ευρωπαίου αθλητή. Ο αγώνας δεν έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας και η λογική λέει ότι αν δεν έχουμε ζημιές και δεν κάνει τεράστια λάθη θα κερδίσει τον αγώνα. Δεν είναι ο σκοπός να κερδίσει αλλά να δουλέψουμε κάποιες αδυναμίες όπως στην διαχείριση».  

Σχετικά με το οργανωτικό κομμάτι: «Στην κατηγορία των όπτιμιστ έχει από την Κίνα την Ταϋλανδη το Χονγκ Κονγκ, Ταϊπέι, κάποιοι με υπηκοότητα Αμερικάνικη και Βέλγικη και εμάς από Ελλάδα. Η φιλοξενία είναι πολύ καλή μέχρι στιγμής και σαν διοργάνωση όλα είναι άψογα οργανωμένα». 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα