fbpx

Ocean Race: Τριπλή μάχη για την κορυφή (vid)

Ocean Race: Τριπλή μάχη για την κορυφή (vid)

Team Malizia, Holcim-PRB και 11th Hour Racing βρίσκονται σε μία πολύ σκληρή μάχη για τη νίκη στο δεύτερο σκέλος του Ocean Race.

 «Μόλις έκανα την πρόβλεψη για την εξέλιξη του καιρού και για όλα τα σκάφη και όλοι τερματίζουμε μέσα σε μία περίοδο 10 λεπτών». Αυτή είναι η πρόβλεψη του σκίπερ της Holcim-PRB, του Κεβίν Εσκοφιέ, με τον καιρό να φαίνεται ότι θα φέρει χάος στην κατάταξη καθώς τα σκάφη πλησιάζουν στον τερματισμό, στο Κέιπ Τάουν.,

 «Τι είδους άθλημα είναι αυτό που κάνουμε όταν περνάμε σχεδόν 20 ημέρες στη θάλασσα, πιέζοντας για το κάθε μέτρο και στο τέλος όλα κρίνονται από την καιρική πρόγνωση», συνέχισε ο Γάλλος. «Όλοι γνωρίζουμε όμως ότι έτσι είναι η ιστιοπλοϊα».

 Μόλις 2,4 ναυτικά μίλια χωρίζουν τις πρώτες τρεις ομάδες με τη Malizia να παραμένει μπροστά από Holcim-PRB και 11th Hour Racing. Από την πλευρά της η GUYOT environment – Team Europe που ήταν πάνω από 510 μίλια πίσω όταν έκανε την στροφή για το Κέιπ Τάουν, έχει πλησιάσει στα 220 και κινείται με σχεδόν διπλάσια ταχύτητα από τον ανταγωνισμό.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα