fbpx

Εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του ΙΟΠ

Εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του ΙΟΠ

Εγκρίθηκε ομόφωνα στην χθεσινή Γενική Συνέλευση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς ο Διοικητικός και Οικονομικός. Προέδρευον της ΓΣ ήταν ο τέως πρόεδρος του ομίλου Μιχάλης Μιτάκης μετά από πρόταση στο σώμα του Προέδρου Γιάννη Παπαδημητρίου. Στη συνέλευση παρευρέθηκαν παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες δύο ιστορικά μέλη του ΙΟΠ, ο Δημήτρης Γεροντάρης και ο Παντελής Μανώλας.

Τον απολογισμό άνοιξε με την ομιλία του ο Πρόεδρος του ομίλου Γιάννης Παπαδημητρίου, αναφερόμενος στις αγωνιστικές διακρίσεις, στην ιστορία αλλά και το μέλλον του ομίλου, ενώ ο Πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής Δήμος Θανάσουλας, διάβασε το πρακτικό της και εισηγήθηκε την απαλλαγή των μελών του ΔΣ μιας και όλοι οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν ήταν απόλυτα ορθοί, σύμφωνοι με τον προϋπολογισμό και με αντίστοιχες αποφάσεις του ΔΣ. Αμέσως μετά ακολούθησε η πρόταση του οικονομικού προϋλογισμού του 2023, ο οποίος και εγκρίθηκε ομόφωνα.

ΟΠρόεδρος αφού ευχαρίστησε για την στήριξη τα μέλη της Διοίκησης, τους εργαζόμενους και τους αθλητές, ιδιαίτερες ευχαριστίες έκανε απευθυνόμενος στα μέλη του ομίλου για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο του και στα μέλη της Διοίκησης, διαχρονικά. Χαρακτηριστικά είπε ότι “ο όμιλος των Ολυμπιονικών” θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες των παιδιών να καταφέρουν να κάνουν την Ελλάδα περήφανη, καταφέρνοντας να πάρουν εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και για κάθε επόμενη Ολυμπιάδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα