fbpx

«Καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα» – αναβάλλεται ο διασυλλογικός laser στον ΝΟΕΦ (pic+vid)

«Καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα» – αναβάλλεται ο διασυλλογικός laser στον ΝΟΕΦ (pic+vid)

Την ατάκα της Άννας Καλουτά από την ταινία του Αλέκου Σακελλάριου «Καλώς ήρθε το δολάριο», την ξέρουν και οι πέτρες. Η «Μαντάμ Φούλη» με την φράση αυτή ήθελε να υποδέχονται τον στόλο του αεροπλανοφόρου στο μαγαζί της. Το 1967 τα πράγματα ήταν διαφορετικά και ο στόλος ήταν πάντα καλοδεχούμενος, το 2023 όμως το αεροπλανοφόρο που φτάνει στον Σαρωνικό υποχρεώνει τον Ναυτικό Όμιλο Ειρήνης και Φιλίας να αναβάλλει τον OPEN Πανελλήνιο Διασυλλογικό αγώνα για σκάφη τύπου LASER ILCA 4, ILCA 6 και ILCA 7.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο αγώνας του Ν.Ο.Ε.Φ. OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2023 ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για 4-5/2/2023
αναβάλλεται για τις 11-12/2/2023 λόγω απαγόρευσης από το Λιμενικό εξαιτίας
αγκυροβόλησης ξένου αεροπλανοφόρου» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση με την οποία ενημερώνονται οι συμμετέχοντες και για την νέα ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων.

Το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο του αμερικανικού Ναυτικού “USS GEORGE W. BUSH” βρίσκεται αρόδο εδώ και λίγες ώρες στον Φαληρικό Όρμο και θα παραμείνει μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου. Μάλιστα το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά εξέδωσε απόφαση περί απαγόρευσης της θαλάσσιας κυκλοφορίας πέριξ του αεροπλανοφόρου μέχρι και την Τρίτη στις 14:00.

Για όσους νεότερους δεν γνωρίζουν την σκηνή από τη ταινία, απολαύστε:

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα