fbpx

Ocean Race: Απών από το δεύτερο σκέλος ο σκίπερ του Malizia

Ocean Race: Απών από το δεύτερο σκέλος ο σκίπερ του Malizia

Ο σκίπερ του Malizia, Μπόρις Χέρμαν, θα απουσιάσει από το δεύτερο σκέλος του Ocean Race μετά το έγκαυμα στο πόδι που υπέστη κατά τη διάρκεια του πρώτου «μπράτσου» του αγώνα.

 Ο Χέρμαν οδήγησε το πλήρωμά του στην πρώτη τριάδα του πρώτου σκέλους, από το Αλικάντε της Ισπανίας μέχρι το Πράσινο Ακρωτήρι, παίρνοντας την 3η θέση πίσω από Holcim-PRB και 11th Hour Racing. Η ομάδα του ανακοίνωσε ότι ο ίδιος δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί τις επόμενες ημέρες καθώς έπεσε βραστό νερό στο πόδι του και χρειάστηκε να λάβει ιατρική φροντίδα ενώ δεν πρέπει να ρισκάρει μόλυνση ενώ βρίσκεται στη θάλασσα.

 Το δεύτερο σκέλος αρχίζει από το Πράσινο Ακρωτήρι στις 25 Ιανουαρίου και θα καλύψει μία απόσταση 4.600 ναυτικών μιλίων μέχρι το Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική. Ο Γουίλ Χάρις θα είναι ο αντικαταστάτης του ενώ μέλος του πληρώματος θα είναι και ο Γάλλος Γιαν Ελιέ.

 «Λυπάμαι πολύ που δεν θα πάρω μέρος σε αυτό το σκέλος με την ομάδα μου, ειδικά μετά την επιτυχία στο πρώτο», είπε ο Χέρμαν. «Έχω μεγαλύτερο κίνητρο από κάθε άλλη φορά να αγωνιστώ αλλά δεν θέλω να ρισκάρω την παρουσία μου στο τρίτο σκέλος. Ευτυχώς ο παγκοσμίου φήμης και εδώ και χρόνια προπονητής Γιαν Ελιέ θα με καλύψει. Θα ταξιδέψω απευθείας στη Νότια Αφρική για να αναρρώσω και να είμαι έτοιμος για την συνέχεια του αγώνα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα