fbpx

Επιτυχημένα τα δύο καμπ ILCA 6 και 7 της ΕΙΟ (pics)

Επιτυχημένα τα δύο καμπ ILCA 6 και 7 της ΕΙΟ (pics)

Τα πρώτα προπονητικά καμπ της νέας χρονιάς που διοργάνωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στις εγκαταστάσεις της αφορούσαν τις κατηγορίες ILCA 6 και ILCA 7.

Έλαβαν μέρος 38 αγόρια και κορίτσια από ομίλους της Αθήνας, της Κρήτης, της Κέρκυρας και της Πάρου οι οποίοι μετείχαν στα καμπ σε δύο χωριστές περιόδους, δύο τριήμερα και είχαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συνδυάσουν τη θεωρία με την πρακτική. Δόθηκε έμφαση στον τομέα της φυσικής κατάστασης και έγιναν συγκεκριμένα τεστ.

Υπεύθυνος ήταν ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΙΟ Κριστιάν Ρασμούσεν, ενώ δίδαξαν οι προπονητές Βαγγέλης Χειμώνας και Νίκος Χρυσός. Τα καμπ έγιναν στo πλαίσιo της προολυμπιακής προετοιμασίας και της πρώτης διαδικασίας πρόκρισης στη Χάγη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και οι εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» στη Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας ήταν το ιδανικό σημείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητών.

Οι αθλητές πήραν πληροφορίες για τις νέες μεθόδους προπόνησης, για την καλύτερη προετοιμασία του σκάφους, διδάχθηκαν θέματα τακτικής στα πρίμα και τα όρτσα για την ατομική τους βελτίωση, παρακολούθησαν βιντεοπροβολές και είχαν τη δυνατότητα να τρέξουν στον θαλάσσιο στίβο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ότι τα κορίτσια ανταγωνίστηκαν και κέρδισαν τα αγόρια και το αντίστροφο το οποίο σχολιάστηκε από Ολυμπιονίκη Τάσο Μπουντούρη ως απόδειξη υψηλού επιπέδου των ιστιοπλόων μας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα