fbpx

Μάριος Γεωργίου, Παύλος Κοντίδης και Ηλίας Γεωργίου οι κορυφαίοι στην Γιορτή των Αρίστων στην Κύπρο (pic)

Μάριος Γεωργίου, Παύλος Κοντίδης και Ηλίας Γεωργίου οι κορυφαίοι στην Γιορτή των Αρίστων στην Κύπρο (pic)

Στην 50ή Γιορτή Αρίστων της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου που έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, κορυφαίος αθλητής αναδείχθηκε ο Μάριος Γεωργίου (ενόργανη), στη 2η θέση τιμήθηκε ο Παύλος Κοντίδης (ιστιοπλοϊα) και στην τρίτη θέση ο Ηλίας Γεωργίου (ενόργανη).

Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου το 2012 Παύλος Κοντίδης βραβεύθηκε για 11η συνεχή χρονιά στο Top3 της Γιορτής των Αρίστων του κυπριακού αθλητισμού και δήλωσε μέσα από την σελίδα του στα social : «Τον Δεκέμβριο του 2021 έγινα πατέρας και έτσι το 2022 θα ήταν μια μεταβατική χρονιά για μένα. Παρόλα αυτά ήταν μια από τις πιο σημαντικές στην καριέρα μου με τρία πολύ μεγάλα μετάλλια, το χρυσό στο παγκόσμιο κύπελλο στο Ιέρ, το αργυρό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και το χρυσό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ιέρ και έκλεισα την χρονιά με το καλύτερο δυνατό τρόπο ως καλύτερος στη κατηγορία μου για το 2022.

Είμαι πάρα πολύ περήφανος γιατί ψηφίστηκα ο 2ος καλύτερος αθλητής και έτσι η Κύπρος αποδεικνύει ότι έχει καλούς αθλητές και ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά. Θέλω να συγχαρώ θερμά όλη την ομάδα της ενόργανης γυμναστικής για τα πολλά μετάλλια που έχει χαρίσει στο νησί μας. Και ιδιαίτερα τον Μάριο Γεωργίου και τον Ηλία Γεωργίου που ανέβασαν την Κυπριακή σημαία ψηλά και συγχαρητήρια στους άλλους αθλητές και αθλήτριες που βραβεύτηκαν από την ένωση αθλητικογράφων Κύπρου.

Ευχαριστώ την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου που για μισό αιώνα αναδεικνύει τους αθλητές της Κύπρου και μας δίνει ώθηση και θέληση να συνεχίσουμε τον σκληρό αγώνα. Να ευχαριστήσω τους αρμόδιους φορείς που με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και σίγουρα τους χορηγούς μου το διαχρονικό χορηγό του τον ΟΠΑΠ Κύπρου, την Petrolina (Holdings) Public Ltd και τους υποστηρικτές μου την Visit Cyprus, Quadcode Life, Stelios Philanthropic Foundation και την easyBoat».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα