fbpx

Ocean Race: Για πρώτη φορά με παγκόσμια τηλεοπτική παραγωγή από τη Warner Bros. Discovery (vid)

Ocean Race: Για πρώτη φορά με παγκόσμια τηλεοπτική παραγωγή από τη Warner Bros. Discovery (vid)

Μία από τις σκληρότερες ομαδικές δοκιμασίες στον αθλητισμό, το Ocean Race, θα αρχίσει ένα νέο ταξίδι στο πεδίο των ανακαλύψεων αυτή την εβδομάδα καθώς θα έχει απευθείας κάλυψη από τα 7 σκέλη (μπράτσα) του αγώνα με την παραγωγή από τον ευρωπαϊκό κλάδο της Warner Bros. Discovery Sports για πρώτη φορά στην ιστορία.

 Κάθε σκέλος της «οδύσσειας» των 6 μηνών μαζί με τους αγώνες In-Port θα μεταδίδονται από το Eurosport 1 σε περισσότερες από 50 αγορές στην Ευρώπη. Επικεφαλής στον σχολιασμό θα είναι ο Νάιαλ Μάιαντ Μπεστ μαζί με τη ρεπόρτερ Νατάσα Γκονζάλεζ και την έμπειρη ιστιοπλόο στο χώρο Σαμάνθα Ντέιβις που θα εμπλουτίζει την περιγραφή με τις γνώσεις της.

 Πέρα από την απευθείας μετάδοση της δράσης θα υπάρχει και μία σειρά αφιερωμάτων μεταξύ των σκελών με επίκεντρο τη ζωή στο κατάστρωμα που θα προσφέρουν μία ξεχωριστή οπτική στην προσπάθεια των αθλητών. Η Warner Bros. Discovery σχεδιάζει επίσης να καλύψει το γεγονός με μία σειρά έκτακτων ενημερώσεων και αναφορών παρουσιάζοντας τις ιστορίες από τα σκάφη και τις ομάδες που θα αγωνιστούν σε 19 γλώσσες.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα