fbpx

Το 1ο Athens International Optimist Clinic από την  Panick Sailing (pics)

Το 1ο Athens International Optimist Clinic από την  Panick Sailing (pics)

Στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Αμφιθέας διοργανώθηκε με επιτυχία το 1ο Athens International Opimist Clinic (AIOC) από την PaNick sailing team, την προπονητική ομάδα ιστιοπλοΐας των Παναγιώτη Κοτσοβού και Νίκου Σαμαρτζή.

Το διεθνές AIOC, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 8/1, με επικεφαλής τον διεθνούς φήμης Σλοβένο προπονητή Ντράγκαν Γκάσιτς (Dragan Gasic) και με την συμμετοχή εκπρόσωπων της εταιρίας CD Sails και συγκεκριμένα τον Ιταλό σχεδιαστή και κατασκευαστής πανιών Κλαούντιο Ντεμάρτις (Claudio Demartis) με τους συνεργάτες του Zane Kukurane και Franco Cittar.

Ο διεθνής κριτής και ιδρυτής του “The Jury Room Greece” Σταύρος Κουρής ανέλαβε την επιμόρφωση των παιδιών στο κομμάτι των κανονισμών ιστιοπλοΐας σε στεριά και θάλασσα και με την πολυετή εμπειρία τους στο χώρο οι Γιώργος και Νίκος Δρούγκας υποστήριξαν το οργανωτικό κομμάτι του clinic.

Στο καμπ μετείχαν 63 αθλητές top επίπεδου από την Ελλάδα και την Ιταλία, οι οποίοι προπονήθηκαν για 4 ημέρες, δοκιμάζοντας νέο εξοπλισμό αλλά και τις δυνάμεις τους ο ένας απέναντι στον άλλο σε προπονητικό αγώνα. Η θεωρία έγινε σε αίθουσα που είχε παραχωρηθεί από το Αθλητικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, πριν βγουν για ασκήσεις και αγώνες στην θάλασσα.

Στο τέλος του καμπ δόθηκε εξοπλισμός και δώρα για όλους τους αθλητές από τους υποστηρικτές της διοργάνωσης που ήταν οι One Design Specialist, Olimpic Sails, DSK Fois, CD sails, Dimas Optimist, The Jury Room Greece, Zagas photography.

Οι νικητές:

Αγόρια U16:  1.Matia di Martino (S.V.B.G.), 2.Alessadro Ricci (L.N.I. di Ostia), 3.Τουρνής Ιωάννης (Ν.Ο.Π.Φ.)

Αγόρια U13: 1.Παππάς Νίκος (Ν.Ο.ΒΟΝΙΤΣΑΣ), 2.Artur Brighenti (Centro Nautico Bardolino), 3.Καρναβάς Γιώργος (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ)

Κορίτσια U16: 1.Κοκκινάκη Σύλια (Ν.Ο.Ανδρου), 2.Αλχανάτη Ελένη (Ν.Ο.Π.Φ.), 3.Γαλαζούλα Ελένη(Ν.Ο.Π.Φ.)

Κορίτσια U13:  1.Λάγιου Αλεξάνδρα (Ν.Ο.Π.Φ.), 2.Τριάντου Ελένη(Ν.Ο.Π.Φ.), 3.Γεωργακοπούλου Κυριακή (Ν.Ο.Τ.Κ.)                               

Συμμετείχαν οι παρακάτω όμιλοι με τους αντίστοιχους προπονητές: Team Italy – Dragan Gasic, Ν.Ο.Π.Φ – Νικολαΐδης Μάκης, Ι.Ο.Χανίων – Σωτηρίου Βασίλης, Ν.Ο.Σύρου –Γρυπάρης Γιάννης, Ν.Ο.Άνδρου – Σταυρίδης Φώτης, Ν.Ο.Βόνιτσας –Clark Λεωνίδα, Ι.Ο.Πατρών –Αρβανίτη Δήμητρα, Ν.Ο.Βουλιαγμένης – Ορφανίδου Δέσποινα, Ν.Ο.Λαγονησι-Πιπεράκης Χάρης, Ν.Ο.Ραφήνας – Γιαβούρογλου Γιώργος, Ι.Ο.Χαλκίδας-Κουμπαγιότης Διαμαντής, Ν.Ο.Τ.Κ-Τσιμπουκέλης Αντώνης, Ν.Α.Ο.ΜΑ- Τζινιέρης Τάσος, Ν.Ο.Αμφιθέας –Σαμαρτζής Νίκος & Κοτσοβός Παναγιώτης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα