fbpx

SaiGP: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για την Σιγκαπούρη

SaiGP: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για την Σιγκαπούρη

Μετά από μία ανάπαυλα 7 εβδομάδων με τον αγώνα στο Ντουμπάι το Νοέμβριο, το SailGP επιστρέφει στη δράση της 3ης σεζόν με το πρώτο γεγονός για το 2023 να είναι και ο παρθενικός αγώνας στην Σιγκαπούρη, το διάστημα 14-15 Ιανουαρίου. Τα 9 καταμαράν θα βρεθούν στα νερά της περιοχής για πρώτη φορά και θα αγωνιστούν μόλις λίγα μέτρα μακριά από το κοινό για τον 8ο σταθμό από τους 11 σταθμούς της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

 Η δύο φορές πρωταθλήτρια Αυστραλία του Τομ Σλίνγκσμπι βρίσκεται στην κορυφή της γενικής βαθμολογίας με μία διαφορά 9 βαθμών από τη Νέα Ζηλανδία του Πίτερ Μπέρλινγκ. Οι Νεοζηλανδοί θα πρέπει να πιάσουν καλή απόδοση καθώς βρίσκονται μόλις ένα βαθμό μπροστά από τη Γαλλία του Κεντάν Ντελαπιέ ενώ η Μεγάλη Βρετανία του Μπεν Έινσλι είναι στην 4η θέση.

 Μετά τη δράση στην Σιγκαπούρη, η σεζόν θα συνεχιστεί στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας στις 18 και 19 Φεβρουαρίου ενώ επόμενος σταθμός θα είναι το Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας στις 18 και 19 Μαρτίου. Τελευταίος σταθμός, θα είναι ο κόλπος του Σαν Φρανσίσκο στις Ηνωμένες Πολιτείες με τον μεγάλο τελικό όπου ο νικητής τα παίρνει όλα στις 7 και 8 Μαϊου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα