fbpx

SailGP: Τα δημοφιλέστερα βίντεο του 2022 (vids)

SailGP: Τα δημοφιλέστερα βίντεο του 2022 (vids)

Καθώς το 2022 ολοκληρώνεται, αυτά είναι τα κορυφαία βίντεο της χρονιάς από το χώρο του SailGP, μία ευκαιρία για να απολαύσετε όλη τη δράση από μία εξαιρετική χρονιά στο άθλημα.

Αρχικά, περνάμε στο παρασκήνιο όταν οι οδηγοί της Red Bull στη F1, Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ, συνάντησαν τους Τζίμι Σπίτχιλ και Τομ Σλίνγκσμπι στο Σεν Τροπέ κατά τη διάρκεια του γαλλικού Sail Grand Prix. Οι δύο πιλότοι βρέθηκαν στο F50 της αμερικανικής ομάδας αντιμετωπίζοντας τον δύο φορές πρωταθλητή Τομ Σλίνγκσμπι.

YouTube video

Η δεύτερη σεζόν ολοκληρώθηκε με το μεγάλο τελικό στο Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών, με αγώνες που δεν έγιναν ποτέ και έναν απρόσμενο επισκέπτη στην αγωνιστική διαδρομή με τον τίτλο να πηγαίνει ξανά στην ομάδα της Αυστραλίας. Η επόμενη επίσκεψη στα αμερικανικά νερά ήταν και μία πρωτιά, στο Σικάγο, την πόλη των ανέμων.

YouTube video

Απίστευτος και άκρως θεαματικός ο αγώνας στο Σεν Τροπέ. Τα πάντα είχαν φανεί από τα προπονητικά σκέλη και τη μάχη Δανίας και Αυστραλίας τον Σεπτέμβριο με τα δύο F50 να κινούνται με ταχύτητες που ξεπερνούσαν τα 90 χιλιόμετρα την ώρα.

YouTube video

Το προτελευταίο επεισόδιο στην σειρά ντοκιμαντέρ για τη δεύτερη σεζόν είδε τους οδηγούς των ομάδων που πάλεψαν για τον τίτλο με τον Τομ Σλίνγκσμπι της Αυστραλίας, τον Νέιθαν Άουτεριτζ της Ιαπωνίας και τον Τζίμι Σπίτχιλ των Ηνωμένων Πολιτειών να βρίσκονται στο επίκεντρο.

YouTube video

SailGP και F1 ενώθηκαν και πάλι με τον Κέβιν Μάγκνουσεν να επισκέπτεται τον σταθμό της χώρας του, της Δανίας, ενώ βρέθηκε και στο κατάστρωμα της οικοδέσποινας ομάδας για μία ημέρα δράσης με το F50.

YouTube video

Ο βρετανικός σταθμός στο Πλίμουθ είχε δύο απίστευτες ημέρες δράσης με πολλές ποινές και σκληρές μάχες στο νερό.

YouTube video

Το τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν στην σειρά αφιερωμάτων με τίτλο «Racing on the Edge», αποδείχθηκε ιδιαίτερα δημοφιλές με τον Νέιθαν Άουτεριτζ που αγωνίστηκε για την Ιαπωνία, τον Τζέιμι Σπίτχιλ για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Τομ Σλίνγκσμπι για την Αυστραλία να εξιστορούν τα όσα συνέβησαν στο μεγάλο τελικό του Σαν Φρανσίσκο.

YouTube video

Για το τέλος, μία βόλτα από το κατάστρωμα των ιπτάμενων F50 και μία ματιά στο παρασκήνιο του μεγάλου τελικού της δεύτερης σεζόν, με όλη τη δράση από τον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα