fbpx

Στην προολυμπιακή ομάδα οι νικητές του επερχόμενου Περιφερειακού ILCA 6 και 7

Στην προολυμπιακή ομάδα οι νικητές του επερχόμενου Περιφερειακού ILCA 6 και 7

Αρκετά τα οφέλη για τους αθλητές που θα μετάσχουν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ILCA 6 και 7 που θα διεξαχθεί στο Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας από 26 έως 30 Δεκεμβρίου. Στόχος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας είναι να προσελκύσει περισσότερους αθλητές και αθλήτριες της Περιφέρειας στις Ολυμπιακές κατηγορίες.

Συνεπώς δίνει βάρος στην περιφερειακή ενίσχυση που περιλαμβάνει υλικοτεχνική υποστήριξη υπέρ των ομίλων και των αθλητών/αθλητριών που διακρίθηκαν στο περιφερειακό πρωτάθλημα των ολυμπιακών κατηγοριών και επιλογή για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις,camp και διεθνείς αγώνες. Συγκεκριμένα, για τους 3 πρώτους νικητές και τις 3 πρώτες νικήτριες, έχει προβλεφθεί να μετάσχουν σε δύο προπονητικά camp στο Athens International Sailing Center, η ένταξή τους στην Προολυμπιακή Ομάδα και η συμμετοχή σε έναν μεγάλο διεθνή αγώνα. Συμπληρωματικά θα τους προσφερθεί ενδυμασία Εθνικής Ομάδας.

Επίσης, θα διατεθούν σκάφη με πλήρη εξοπλισμό προς χρήση στον αγώνα για τους συμμετέχοντες που θα υποβάλουν εγκαίρως  το αίτημα μέσω των Ομίλων τους, ενώ για τους 5 πρώτους αθλητές και τις 5 πρώτες αθλήτριες των αποτελεσμάτων προβλέπεται και αποζημίωση 50 ευρώ/ημέρα.

Στο Πρωτάθλημα μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες από τις Περιφέρειες πλην Αθηνών και πλην των αθλητών/τριών των Εθνικών Ομάδων ολυμπιακών κατηγοριών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα