fbpx

Ευρωπαϊκό ILCA 6 & 7: Το πανόραμα της 5ης ημέρας (vid)

Ευρωπαϊκό ILCA 6 & 7: Το πανόραμα της 5ης ημέρας (vid)

Οι βόρειοι άνεμοι ήταν το χαρακτηριστικό της 5ης ημέρας δράσης στα νερά της Ιέρ, στη Γαλλία, για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ILCA 6 & 7, δημιουργώντας προκλητικές συνθήκες και το πρόγραμμα να βλέπει τρεις κούρσες.

 Η Σάρα Ντάγκλας μπήκε στην ημέρα ως πρωτοπόρος στην ILCA 6 ωστόσο η Καναδή με μία 16η και μία 26η θέση υποχώρησε στην 6η θέση με την Μοντ Ζαγιέ από την Ελβετία να βρίσκεται πλέον σε διεκδίκηση ενός μεταλλίου με την 3η θέση, 2 βαθμούς πίσω από την Πολωνή Άγκατα Μπαρβίνσκα και την Ολλανδή Μάριτ Μπουβμίστερ που μοιράζονται την κορυφή.

 Στην ILCA 7 ο Κύπριος Παύλος Κοντίδης πέρασε επικεφαλής με μία 3η και μία 4η θέση με το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας να περιλαμβάνει δύο κούρσες και η μάχη αναμένεται να δοθεί με τον Βρετανό Μάικλ Μπέκετ που ακολουθεί σε απόσταση 2 βαθμών ενώ τρίτος, σε απόσταση 18 βαθμών από τον Κοντίδη, είναι ο Ελβετός Γκοτιέ Βέρχουλστ.

 Στην ILCA 6 των ανδρών η κατάσταση παραμένει συναρπαστική με τον Κύπριο Γιώργο Γιασεμίδη και τον Ιρλανδό Ρόκο Ράιτ να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση και τον Ισπανό Ντάνιελ Καρντόνα να ακολουθεί από την 3η θέση σε απόσταση 22 βαθμών.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα