fbpx

The ROC, 4η μέρα: 4ος ο Τουρνής – Σταθερά στην κορυφή ο Λιθουανός Σέιντ

The ROC, 4η μέρα: 4ος ο Τουρνής – Σταθερά στην κορυφή ο Λιθουανός Σέιντ

Με 6 ολοκληρωμένες ιστιοδρομίες και το πρώτο OptiGP Racing κύλησε η χθεσινή μέρα του Chesva 2.0 Regatta of Champions 2022 – The R.O.C. Ο Λιθουανός Έρικ Σέιντ παραμένει πρώτος, με τους Αλμπέρτο Αβαντσίνι και Ντέιβιντ Κόατες να ακουλουθούν. Τέταρτος είναι ο Ιωάννης Τουρνής.

Αγωνιζόμενοι σε μια διαδρομή Optimist GP Race καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι ιστιοπλόοι γνώρισαν μια προκλητική αγωνιστική διαδρομή. Για πρώτη φορά χρησιμοποιείται ένας τέτοιος στίβος στην κατηγορία Optimist και όλοι το απόλαυσαν. Οι ιστιοδρομίες ήταν άκρως ανταγωνιστικές με τη βαθμολογία να αλλάζει σχεδόν με τον τερματισμό κάθε αγώνα.

Στο τέλος 20 ιστιοδρομιών ο Έρικ Σέιντ (Λιθουανία) είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, ο Αλμπέρτο Αβαντσίνι (Ιταλία) 2ος, Ντέιβιντ Κόατες (ΗΠΑ) 3ος, Ιωάννης Τουρνής 4ος, Χένκρικ Γουίγκφορς (Σουηδία) 5ος, Αρτούρ Μπριγκέντι 6ος , Αρτούρ Μπακ (Βραζιλία) 7ος, Σβιάτοσλαβ Μάντονιχ (Ουκρανία) 8ος, Τζέιμς Πάιν (ΗΠΑ) 9ος και Γουάιλντερ Σμιθ 10ος, για να κλείσει η πρώτη 10άδα.

Η 1η Εκκίνηση για σήμερα είναι στις 12:00 και προβλέπεται να διεξαχθούν 5 ιστιοδρομίες, στην τελευταία μέρα της διοργάνωσης.

Οι βραβεύσεις θα πραγματοποιηθούν στις 18:30 στο Οίκημα του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα