fbpx

«Αριάδνη»: Διασυλλογικοί Αγώνες Όπτιμιστ, Λέιζερ 4.7, Λέιζερ Ράντιαλ και Bug

«Αριάδνη»: Διασυλλογικοί Αγώνες Όπτιμιστ, Λέιζερ 4.7, Λέιζερ Ράντιαλ και Bug

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου, σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία,τον Δήμο Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης, διοργανώνει Open Πανελλήνιο Διασυλλογικό Αγώνα με την επωνυμία «ΑΡΙΑΔΝΗ».
Έχουν προγραμματιστεί οκτώ ιστιοδρομίες συνολικά στη θαλάσσια περιοχή του λιμανιού του Ηρακλείου. Οι κούρσες άρχισαν σήμερα και ολοκληρώνονται αύριο, στις κατηγορίες Όπτιμιστ, Λέιζερ 4.7, Λέιζερ Ράντιαλ και Bug.

Νέο απόκτημα στον ΙΟ Ηρακλείου

Πρόσφατα ο ΙΟ Ηρακλείου ανακοίνωσε την μεταγραφή του Πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης Παύλου Δημητριάδη στα καταμαράν. «Ο Παύλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Περαία Θεσσαλονίκης και από πολύ μικρός ασχολήθηκε με το αγαπημένο του άθλημα και έως και σήμερα παραμένει ενεργός και έτοιμος αν χρειαστεί να ριχτεί και πάλι στους αγωνιστικούς στίβους. Μόνιμος κάτοικος Ηρακλείου πλέον θα είναι κοντά μας με την τεράστια εμπειρία του να βοηθήσει σημαντικά την αγωνιστική δραστηριότητα του Ομίλου μας, να προωθήσει το έργο μας και να βοηθήσει τους αθλητές μας να ανέβουν επίπεδο αγωνιστικά ακόμη περισσότερο» αναφέρει η ανακοίνωση του ΙΟΗ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα