fbpx

The ROC, 3η μέρα: 5ος ο Βομβύλας – Ο Λιθουανός Σέιντ στην κορυφή (pic)

The ROC, 3η μέρα: 5ος ο Βομβύλας – Ο Λιθουανός Σέιντ στην κορυφή (pic)

Ιδανικές καιρικές συνθήκες για δεύτερη συνεχόμενη μέρα εξασφάλισαν την ομαλή διεξαγωγή του Chesva 2.0 Regatta of Champions 2022 – The R.O.C.. Ο Λιθουανός Έρικ Σέιντ οδηγεί την κούρσα, δεύτερος ο Ιταλός Αλμπέρτο Αβαντσίνι, τρίτος ο Αμερικάνος Ντέιβιντ Κόατες, ενώ πέμπτος είναι ο Εμμανουήλ Βομβύλας.

Άλλη μια δυνατή ιστιοπλοϊκή μέρα, χθες, στο Chesva 2.0 Regatta of Champions 2022 – The R.O.C. με μέτριο άνεμο και μέγιστη ταχύτητα έως 17 κόμβους, εξασφάλισε τέλειες συνθήκες για ιστιοπλοΐα και 6 ιστιοδρομίες ολοκληρώθηκαν για την ημέρα.

Χρησιμοποιώντας τον στίβο Όρτσα – Πρίμα σε όλη τη διάρκεια της μέρας, ο ανταγωνισμός ήταν στα υψηλότερα επίπεδα του με χρονικά διαστήματα από 1η έως 40η θέση, κατά μέσο όρο, ένα λεπτό και 30 δευτερόλεπτα. Ο ανταγωνισμός στα καλύτερά του, με τη βαθμολογία να αλλάζει σχεδόν με τον τερματισμό κάθε ιστιοδρομίας.

Στο τέλος 14 ιστιοδρομιών ο Έρικ Σέιντ (Λιθουανία) είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Αλμπέρτο Αβαντσίνι (Ιταλία) 2ο, τον Ντέιβιντ Κόατες (ΗΠΑ) να παραμένει 3ος , τον Σβιάτοσλαβ Μάντονιχ (Ουκρανία) να περνά στην 4η θέση, τον Εμμανουήλ Βομβύλα στην 5η θέση, την Βικτόρια Ντεμούρτας να κάνει το μεγάλο βήμα και να περνά στην 6η θέση, τον Αρτούρ Μπακ (Βραζιλία) να πέφτει στην 7η , με τον Χουάν Μπενασάρ (Ισπανία) 8ο, τον Χένρικ Γουίγκφορς (Σουηδία) 9ο και τον Τζέιμς Πάιν να κλείνει την πρώτη 10άδα.

Η 1η Εκκίνηση για σήμερα είναι στις 12:00 και προβλέπεται να διεξαχθούν 6 αγώνες, την 4η ημέρα του αγώνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα