fbpx

Διασυλλογικό ILCA 4, 6, 7 στον ΝΑΟΒ και συγχαρητήρια στην Μένη

Διασυλλογικό ILCA 4, 6, 7 στον ΝΑΟΒ και συγχαρητήρια στην Μένη

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Βούλας (Ν.Α.Ο.Β.) διοργανώνει το Σαββατοκύριακο τον Open διασυλλογικό αγώνα κατηγορίας σκαφών ILCA 4, ILCA 6 και ILCA 7. Έχουν προγραμματιστεί 6 ιστιοδρομίες για τις δύο ημέρες με ανώτατο όριο τις 4 ανά ημέρα και αναμένεται μεγάλη συμμετοχή.

Στην πρόσφατη η «31η Athens International Sailing Week 2022» ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Βούλας (Ν.Α.Ο.Β.) είδε την αθλήτριά του Χριστίνα Μένη 3η στην γενική στην κατηγορία ILCA 6 όπως και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών και Νέων Γυναικών.

Πέρα από τα συγχαρητήρια στην Μένη, η ανακοίνωση του ΝΑΟ Βούλας αναφέρει: «Στα ιστιοδρομίες της κατηγορίας ILCA4, με συνεχείς αλλαγές στη διεύθυνση και στην ένταση του ανέμου, έκαναν τον αγώνα πολύ απαιτητικό για τους συμμετέχοντες. Στην κατηγορία των κοριτσιών οι αθλήτριές μας Μιχάλαινα Δανάη και Χανδρινού Χριστίνα κατέκτησαν την 6η θέση και την 11η θέση αντίστοιχα ανάμεσα σε 40 αθλήτριες. Ενώ στην κατηγορία των αγοριών όπου συμμετείχαν συνολικά 79 αθλητές οι θέσεις μας ήταν:
Θεοδωράκης Νικόλαος-Πέτρος 6ος,
Κερράς Φίλιππος 57ος
Τσαβδαρίδης Χρήστος 60ος
Βελισσαρόπουλος Μιχαήλ 76ος

Η κατηγορία των Optimist είχε ως έδρα το Ναυτικό Όμιλο Κατοίκων Βουλιαγμένης και θαλάσσιο στίβο τον όρμο της Βάρκιζας. Εκεί ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, έμπειροι αθλητές υψηλού επιπέδου έδωσαν μάχη για την καλύτερη θέση στη γενική κατάταξη αλλά και για την αποκόμιση εμπειριών. Στην κατηγορία των κοριτσιών η αθλήτρια μας Αθανασούλια Ιωάννα Χριστίνα κατέκτησε την 47η θέση ανάμεσα σε 73 αθλήτριες. Ενώ στην κατηγορία των αγοριών όπου συμμετείχαν 127 αθλητές οι θέσεις μας ήταν:
Μιχάλαινας Νέστορας 16ος
Κιούπης Κωνσταντίνος 63ος
Παπαβασιλείου Γιώργος 75ος
Κοζανίτης Γρηγόρης 78ος
Αλεξάνδρου Ιάσονας 101ος
Κοζανίτης Μάρκος 122ος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΑΟΒούλας συγχαίρει όλους τους αθλητές μας για την προσπάθεια τους και ευχαριστεί θερμά τους γονείς των παιδιών για την στήριξή τους, τόσο στα ίδια τα παιδιά όσο και στον Όμιλό μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους προπονητές μας κ. Γιώργο Φλωρίδη, κ. Πάχο Παπαστεφάνου και κ. Γιώργο Γεωργαλά οι οποίοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στην προετοιμασία και στην υποστήριξη των αθλητών/τριών μας. Η σκληρή δουλειά θα συνεχιστεί με μοναδικό στόχο να αναδειχθούν τα αυθεντικά ταλέντα και να έρθουν ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα